Fantastisch dat u meespeelt voor de FC Groningen Jeugdopleiding

Omdat u meespeelt in de VriendenLoterij voor FC Groningen, gaat minimaal 40% van uw lotprijs naar deze club. Mede dankzij uw steun kan de Groningse club investeren in jong talent.

De ambitie van FC Groningen is om 50% van de selectie uit de eigen jeugdopleiding te halen. Met uw steun die de club ontvangt, kan die droom verwezenlijkt worden. Met deze bijdrage zorgt FC Groningen voor een topsportklimaat. Zo kan jong talent zich ontwikkelen in een omgeving waar de nodige opleidingsfaciliteiten aanwezig zijn.

Hans Hateboer is vol lof over alle zaken die in zijn jongere jaren bij de jeugdopleiding werden geregeld. Hij speelde lange tijd in het groen-wit van FC Groningen. "Op de eerste plek moet je natuurlijk zelf heel hard werken om het hoogste te kunnen bereiken. Alles rond de trainingen en de wedstrijden, van kleding tot vervoer, was altijd op en top geregeld."

FC Groningen en de VriendenLoterij

Voor de VriendenLoterij onderstreept het partnerschap met de Eredivisie het maatschappelijk belang van sport en andere activiteiten in clubverband. Deze sociale samenwerking heeft niet alleen een positieve invloed op de jeugd van FC Groningen, maar ook op de voetbalfans.

Omdat u FC Groningen steunt, maakt u ook kans op fantastische Eredivisieprijzen. Prijzen zoals FC Groningen seizoenkaarten, tickets, Fanshop cadeaukaarten en zelfs meet-and-greets met spelers uit de FC Groningen-selectie.