Fantastisch dat u meespeelt voor de FC Emmen Jeugdopleiding

Omdat u meespeelt in de VriendenLoterij voor FC Emmen, gaat minimaal 40% van uw lotprijs naar deze club. Hiermee investeren zij o.a. in maatschappelijke projecten, om zo wat terug te doen voor de maatschappij.

Onder de noemer 'Naoberschap United' worden maatschappelijke projecten geinitiëerd en gestimuleerd door middel van het gebruik maken van de mogelijkheden en impact van FC Emmen.

Een voorbeeld van een project is de Champions Cup Drenthe. Dit toernooi werd georganiseerd voor asielzoekers uit de centra bij Emmen, Assen, Hoogeveen en Zweeloo, in totaal 120 personen, verdeeld over twaalf nationaliteiten.

Ze werden met de spelersbus van FC Emmen opgehaald, er werden prachtige wedstrijden gespeeld en daarna samen met leerlingen van het Carmelcollege een heerlijk diner bereid. En als afsluiting werd de thuiswedstrijd van FC Emmen bezocht!

FC Emmen en de VriendenLoterij

Voor de VriendenLoterij onderstreept het partnerschap met de Eredivisie het maatschappelijk belang van sport en andere activiteiten in clubverband. Deze sociale samenwerking heeft een positieve invloed op de jeugd van FC Emmen, maar ook op de voetbalfans.

Omdat u FC Emmen steunt, maakt u ook kans op fantastische Eredivisieprijzen. Prijzen zoals FC Emmen seizoenkaarten, tickets, Fanshop cadeaukaarten en zelfs meet-and-greets met spelers uit de selectie van FC Emmen.