Fantastisch dat u meespeelt voor de Excelsior Jeugdopleiding

Omdat u meespeelt in de VriendenLoterij voor Excelsior, gaat minimaal 40% van uw lotprijs naar deze club. Mede dankzij uw steun kan de Kralingse club investeren in jong talent.

Met de steun die Excelsior ontvangt, investeert de club in haar jeugdopleiding. De jeugd betekent veel voor Excelsior. Doordat u meespeelt met de VriendenLoterij voor SBV Excelsior gaat minimaal 40% van uw lotprijs naar deze club. Om de jeugdopleiding van SBV Excelsior nog meer te professionaliseren, is deze bijdrage ontzettend belangrijk.

Jeugdspeler Nino van den Beemt weet hier alles van. Hij speelde sinds de B-jeugd in de jeugdopleiding van Excelsior. "De jeugdopleiding is veel meer dan alleen voetbal, je leert normen en waarden. Respect staat hoog in het vaandel."

Nino is in de loop van de jaren in gaan zien hoe belangrijk een goede jeugdopleiding en goede trainers zijn. Mede hierdoor is hij zelf begonnen met een trainerscursus om het maximale uit de jongens te halen. Zowel op sportief als op menselijk vlak.

Excelsior en de VriendenLoterij

Voor de VriendenLoterij onderstreept het partnerschap met de Eredivisie het maatschappelijk belang van sport en andere activiteiten in clubverband. Deze sociale samenwerking heeft een positieve invloed op de jeugd van Excelsior, maar ook op de voetbalfans.

Omdat u SBV Excelsior steunt, maakt u ook kans op fantastische Eredivisieprijzen. Prijzen zoals Excelsior seizoenkaarten, tickets, Fanshop cadeaukaarten en zelfs meet-and-greets met spelers uit de Excelsior-selectie.