Fantastisch dat u meespeelt voor De Graafschap Jeugdopleiding

Omdat u meespeelt in de VriendenLoterij voor De Graafschap, gaat minimaal 40% van uw lotprijs naar deze club. Mede dankzij uw steun kan de club uit Doetinchem blijven investeren in het opleiden en ontwikkelen van jonge talenten.

De VriendenLoterij is sinds 2005 Maatschappelijk Partner van de Eredivisie. Door dit partnerschap kunnen deelnemers van de VriendenLoterij hun Eredivisieclub steunen met een lot. Dankzij u en andere trouwe De Graafschap supporters ontvangt de voetbalclub jaarlijks een fantastisch bedrag voor de jeugdopleiding. Deze bijdrage maakt het voor De Graafschap mogelijk om de kwaliteit van de jeugdopleiding verder te verbeteren. Denk hierbij o.a. aan verbetering van trainingsfaciliteiten, de aanschaf van nieuwe materialen, scholing van trainers e.d.

De Graafschap en de VriendenLoterij

Voor de VriendenLoterij onderstreept het partnerschap met de Eredivisie het maatschappelijk belang van sport en andere activiteiten in clubverband. Deze sociale samenwerking heeft een positieve invloed op de jeugd van De Graafschap, maar ook op de voetbalfans.

Omdat u De Graafschap steunt, maakt u ook kans op fantastische Eredivisieprijzen. Prijzen zoals De Graafschap seizoenkaarten, tickets, Fanshop cadeaukaarten en zelfs meet-and-greets met spelers uit de selectie van De Graafschap.