Fantastisch dat u meespeelt voor de AZ Jeugdopleiding

Omdat u meespeelt in de VriendenLoterij voor AZ, gaat minimaal 40% van uw lotprijs naar deze club. Mede dankzij uw steun kan de club uit Alkmaar en de Zaanstreek investeren in jong talent.

Met de steun die AZ ontvangt, investeert de club in haar jeugdopleiding, waar zij veel tijd en aandacht aan besteedt. Jeugdspeler Jasper Schendelaar weet hier alles van. Mede door de warmte van de club en de vertrouwde momenten en gerichte aandacht van de staf kan hij zich optimaal ontwikkelen.

“De staf weet precies hoe ik in elkaar steek en wat goed voor mij is. Dat zorgt ervoor dat ik er vertrouwen in heb een goede keeper te worden. AZ voelt als een familie." Niet voor niets is de club bekroond met een award voor de beste jeugdopleiding.

AZ en de VriendenLoterij

De VriendenLoterij en AZ zijn al sinds 2005 met elkaar verbonden als Maatschappelijk Partners. Deze steun heeft niet alleen veel invloed op de club, maar ook op u als deelnemer. Omdat u meespeelt voor AZ Alkmaar maakt u automatisch kans op geweldige Eredivisieprijzen. De prijzen variëren van meet-and-greets met de AZ-selectie tot AZ seizoenkaarten en AZ-tickets.