Fantastisch dat u meespeelt voor de Ajax Jeugdopleiding

Omdat u meespeelt in de VriendenLoterij voor Ajax, gaat minimaal 40% van uw lotprijs naar deze club. Mede dankzij uw steun kan de Amsterdamse club investeren in jong talent.

Met de steun die Ajax ontvangt, krijgen de jeugdspelers niet alleen de juiste begeleiding op het veld, maar ook in het klaslokaal. Matthijs de Ligt speelde jaren in de jeugdopleiding van Ajax en heeft zelf ervaren hoe belangrijk die begeleiding is. Sinds hij op negenjarige leeftijd bij Ajax kwam heeft hij zich steeds verder ontwikkeld.

Ook voor de Ajax-jeugd die het niet redt tot het betaalde voetbal is intensieve begeleiding ontzettend belangrijk. De jeugdspelers die weer terecht komen in clubverband hebben een voorbeeldfunctie voor andere leden van de amateurclub.

Daarnaast organiseert Ajax Amsterdam ook maatschappelijke evenementen met de bijdrage van de VriendenLoterij en draagt zo bij aan een betere samenleving. Door Ajax te ondersteunen, speelt u mee voor duizenden Eredivisieprijzen. Prijzen zoals Ajax seizoenkaarten, Ajax tickets, Ajax Fanshop cadeaukaarten en zelfs meet-and-greets met spelers uit de Ajax-selectie.

Ajax en de VriendenLoterij

De VriendenLoterij is sinds 2005 Maatschappelijk Partner van de Eredivisie. Dit heeft een maatschappelijke en sociale impact op duizenden kinderen in Nederland. De talenten die het niet redden tot het betaalde voetbal zijn hierdoor voorzien van een goede basis voor de toekomst.