Livestream Goed Geld Gala 2017

Tijdens het jaarlijkse Goed Geld Gala van de VriendenLoterij wordt bekendgemaakt welk bedrag goede doelen ontvangen, mede dankzij uw deelname. Vorig jaar ontvingen onze goede doelen maar liefst € 52,9 miljoen. Dit jaar vind het Goed Geld Gala plaats op woensdag 15 februari 2017.

Op woensdag 15 februari 2017 vormt de Beurs van Berlage het decor van het Goed Geld Gala. Tientallen goededoelenorganisaties ontvangen tijdens dit evenement een bijdrage waarmee zij fantastisch werk verrichten.

Goede doelen steunen

Met uw deelname worden maar liefst 49 goede doelen gesteund. Een aantal initiatieven, zoals het Aids Fonds, KWF Kankerbestrijding en Jantje Beton, behoren tot de vaste goede doelen van de VriendenLoterij en ontvangen ieder jaar gegarandeerd een schenking.

Voor andere goede doelen wordt het een spannende avond. De VriendenLoterij maakt op deze avond ook bekend welke goede doelen een eenmalige schenking ontvangen. Én de loterij mag een aantal bijzondere extra projecten van de vaste goede doelen steunen met een financiële bijdrage.

Lucille Werner verrast goede doelen

Lucille Werner is de gastvrouw op het Goed Geld Gala. Als VriendenLoterij Ambassadeur en oprichter van de Lucille Werner Foundation weet de presentatrice als geen ander hoe belangrijk deelnemers van de VriendenLoterij zijn voor goede doelen.

Vorig jaar ontving Lucille Werner een bedrag van € 200.000,- voor haar foundation. Dit jaar mag zij zélf goede doelen fantastisch nieuws brengen over de financiële steun die zij ontvangen dankzij deelnemers van de VriendenLoterij.

Dankzij uw deelname schonk de VriendenLoterij op het Goed Geld Gala in 2016 ruim € 52,9 miljoen aan goede doelen. Welk bedrag goede doelen dit jaar ontvangen is nog een verrassing.

Volg het Goed Geld Gala live

Wilt u met eigen ogen zien welke bijzondere projecten er dankzij uw deelname mede mogelijk gemaakt worden? Kijk dan op 15 februari naar de livestream op deze website. Het programma start om 16.30 uur.

Lees meer over onze goede doelen

Uw deelname maakt dit mede mogelijk