Apple prijzenpakket

Win een iPhone X

In de VriendenLoterij maakt u altijd kans op mooie prijzen. Met de maandelijkse trekking is er bijvoorbeeld de Apple iPhone X te winnen. Met een nieuw design, OLED-scherm en vele nieuwe features is de iPhone X het toestel waar iedereen op heeft gewacht.

Niet alleen draadloos opladen is nieuw. De klassieke homeknop heeft plaatsgemaakt voor een groot scherm dat de hele voorkant van het toestel in beslag neemt. Inloggen gebeurt nu via Face ID. Foto’s maakt u met de dubbele 12-megapixel camera met optische beeldstabilisatie. Deze camera levert scherpe foto's af, ook als u het toestel enigszins beweegt en bij weinig licht.

Apple prijzenpakket

U maakt maandelijks kans op een iPhone X door mee te spelen in de VriendenLoterij. Een iPhone is niet het enige Apple-product dat u kunt winnen tijdens het spel.

Tijdens de maandelijkse trekking maakt u ook kans op een Apple-pakket. Dit pakket bevat maar liefst drie Apple-producten: een MacBook Air 13 inch met 128 GB-opslagruimte, een iPad 2017 en een iPhone X. Synchroniseer deze drie producten met elkaar en u kunt onderweg altijd bij uw documenten.

Naast dit pakket zijn er maandelijks genoeg andere prijzen voor u te winnen. Van een auto en een weekendje weg tot cadeaubonnen en mooie geldprijzen. Benieuwd naar alles wat u kunt winnen? Bekijk hier de prijzenpot van deze maand.

Telefoon winnen

Speel mee in de VriendenLoterij en maak direct kans op deze nieuwe telefoon. Maandelijks maakt u kans op ruim 100.000 prijzen. Elke 9e van de maand worden de uitslagen bekendgemaakt op de uitslagenpagina. Heeft u gewonnen? Uw prijs wordt binnen drie weken na de bekendmaking van de uitslagen bij u thuisbezorgd.

Geldprijzen

Geld spelletjes

Er zijn diverse spelletjes die u kunt spelen waarbij u kans maakt op geld prijzen.

Lees meer

Prijzen

Prijzen winnen

Van een auto tot een uitstapje naar keuze, geld prijzen en meer. Bij de VriendenLoterij maakt u elke maand kans op mooie prijzen.

Lees meer