Apple prijzenpakket

Win een iPhone 7

In de VriendenLoterij maakt u altijd kans op mooie prijzen. Met de maandelijkse trekking is er bijvoorbeeld de Apple iPhone 7 te winnen. Dit nieuwe model van Apple is razend populair en bevat tal van nieuwe innovaties.

Groot pluspunt: de waterdichte behuizing. Uw iPhone is tot een meter diepte, en een halfuur lang, tegen water beschermt. Daarnaast zorgt het nieuwe Retina-display van 4.7 inch voor een levensecht beeld van uw foto’s video’s en games. De accu gaat in vergelijking met de iPhone 6 maar liefst twee keer langer mee. En waar u ook bent, met de 12-megapixel camera legt u alle mooie momenten vast.

Apple prijzenpakket

U maakt maandelijks kans op een iPhone 7 door mee te spelen in de VriendenLoterij. Een iPhone is niet het enige Apple-product dat u kunt winnen tijdens het spel.

Tijdens de maandelijkse trekking maakt u ook kans op een Apple-pakket. Dit pakket bevat maar liefst drie Apple-producten: een MacBook Air 13 inch met 256 GB-opslagruimte, een iPad Air 2 en een iPhone 7. Synchroniseer deze drie producten met elkaar en u kunt onderweg altijd bij uw documenten.

Naast dit pakket zijn er maandelijks genoeg andere prijzen voor u te winnen. Van een auto en een weekendje weg tot cadeaubonnen en mooie geldprijzen. Benieuwd naar alles wat u kunt winnen? Bekijk hier de prijzenpot van deze maand.

Telefoon winnen

Speel mee in de VriendenLoterij en maak direct kans op deze nieuwe telefoon. Maandelijks maakt u kans op ruim 100.000 prijzen. Elke 9e van de maand worden de uitslagen bekendgemaakt op de uitslagenpagina. Heeft u gewonnen? Uw prijs wordt binnen drie weken na de bekendmaking van de uitslagen bij u thuisbezorgd.

Geldprijzen

Voordeelshop

Als deelnemer van de VriendenLoterij krijgt u kortingen tot wel 70% in de Voordeelshop.

Lees meer