Stichting Hulphond Nederland - SuperBingo

Vier mensen in jouw straat...

Wist je dat er in elke straat in Nederland gemiddeld vier mensen kampen met een ondraaglijk trauma? Je ziet dit niet aan de buitenkant want een trauma zit vanbinnen. Die vrolijke student die in zijn jeugd verwaarloosd werd. Die lieve dame die een verkeersongeluk zag, 
of die beleefde winkelier die werd overvallen. Iedereen kan een trauma oplopen. Veel traumaslachtoffers lukt het niet om er overheen te komen, omdat ze geen juiste behandeling kunnen vinden of omdat ze hierin zijn vastgelopen. Door die ene vreselijke ervaring leven zij in constante angst. Hun wereld wordt hierdoor heel erg klein en eenzaam. Wij, VriendenLoterij Bingo en Hulphond Nederland, laten traumaslachtoffers niet alleen. Samen ontwikkelen wij het Domingo House, een veilige plek waar cliënten door middel van therapie met getrainde honden en paarden aan hun trauma kunnen werken. Zo krijgen zij niet alleen hun leven terug, maar ook het vertrouwen in de toekomst. 

VriendenLoterij Bingo & Hulphond Nederland | Samen voor een toekomst zonder trauma

Help ook mee. Ga meespelen met VriendenLoterij Bingo, dan gaat minimaal 40% van jouw lot naar Hulphond Nederland en jij maakt elke week kans op € 100.000,-!

Activeer mijn Bingokaarten

 

‘Door de traumatherapie en hulphond Patrick, kom ik steeds dichter bij mijn eigen gevoel’

Ze straalt levenskracht uit. Ja, ze heeft spinale musculaire atrofie (SMA), een erfelijke spierziekte die haar afhankelijk maakt van een elektrische rolstoel. Haar armen en benen kan ze niet of nauwelijks gebruiken. Twee jaar geleden kwam daar nog eens een posttraumatische stressstoornis (PTSS) bij. Maar bij de pakken neerzitten? Nee. Viola (38) heeft de regie over haar eigen leven. Mede dankzij de therapie in het Domingo House en Patrick, haar hulphond.

Lees verder