Prijzen VriendenLoterij PrijzenMarathon

Bak lekker bruin op het strand van Curaçao of ga samen met vrienden op wintersport. Met deze prijs kunt u zelf uw vakantie samenstellen ter waarde van € 7.500,-. Dus of het nu een luie zonvakantie of een sportieve trip wordt, u bepaalt zelf waar u naartoe gaat!

Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen ontvangt u een brief met meer informatie over uw prijs.

Droomreis t.w.v. € 7.500,- Droomreis t.w.v. € 7.500,- Droomreis t.w.v. € 7.500,-

Het nieuwe model in Apple’s razend populaire iPhone-familie en zoals u gewend bent van Apple gaat ook deze iPhone gepaard met nieuwe innovaties en krachtige prestaties. Het nieuwe 4.7-inch Retina-display is het helderste scherm in een iPhone tot nu toe waardoor uw foto’s, video’s en games er levensecht uitzien. Bovendien gaat de accu tot twee keer langer mee dan de iPhone 6. Met de 12-megapixel camera legt u de mooiste familieherinneringen vast.

Uw prijs wordt binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen thuisbezorgd.

Apple iPhone 7 Apple iPhone 7 Apple iPhone 7

Met het Uitstapje naar Keuze trekt u er samen met drie vrienden of familieleden op uit! Kiest u voor een dierentuin of gaat u liever naar een pretpark? De uitstapjes zijn verspreid over heel Nederland. Deze prijs geeft u de keuze uit verschillende uitstapjes voor de hele familie! De getoonde uitstapjes zijn voorbeelden. Het aanbod van uitstapjes wisselt. Heeft u deze prijs gewonnen?

Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslag ontvangt u een persoonlijke code per post. Met deze persoonlijke code kiest u een prijs in onze prijzenshop. Als u een keuze gemaakt heeft, bezorgen wij u binnen drie weken uw prijs.

Uitstapje naar Keuze 4 personen Uitstapje naar Keuze 4 personen Uitstapje naar Keuze 4 personen

Met de Prijs naar Keuze kunt u zelf kiezen uit diverse mooie leesboeken, kookboeken, spellen of cadeaubonnen. De getoonde prijzen zijn voorbeelden. Het aanbod wisselt.

Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen ontvangt u een e-mail waarin u een prijs kunt kiezen of u ontvangt een brief met een persoonlijke code. Met deze persoonlijke code kiest u een prijs in onze prijzenshop. Als u een keuze gemaakt heeft, kunt u binnen twee weken uw prijs thuis verwachten.

Prijs naar Keuze Prijs naar Keuze Prijs naar Keuze

Beleef samen met een vriend(in) een geweldige avond bij Humphrey's. Dompel u onder in de huiselijke en warme sfeer in een van de achttien Humphrey's vestigingen. Geniet van een heerlijk driegangenmenu voor twee personen (exclusief drankjes). Ook vegetariërs kunnen hier volop genieten. Bij Humphrey's zijn alle ingrediënten voor een smakelijke avond aanwezig!

Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen wordt uw prijs thuisbezorgd.

Humphrey's dinercheque voor 2 personen Humphrey's dinercheque voor 2 personen Humphrey's dinercheque voor 2 personen

Voor het Apple pakket selecteerden we drie populaire Apple producten. Een MacBook Air met een 13" scherm en een opslagcapaciteit van 256 GB, een iPad Air 2 en een iPhone 7. De apparaten kunt u met elkaar synchroniseren, zodat u altijd toegang heeft tot uw documenten. Waar u ook bent.

Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen wordt uw prijs per post thuisbezorgd.

Apple pakket 2017 Apple pakket 2017 Apple pakket 2017

Reis de wereld rond met de VriendenLoterij Reistas. Deze wieltas is gemaakt van oersterk 600 denier polyester materiaal met een uitschuifbaar trolleysysteem en twee stevige inline skate wielen. Ook zitten er twee handige ritsvakken aan de voorkant en kunt u de tas verstellen met de verstelstraps aan de zijkanten. Zo past u met het grootste gemak het volume van de tas aan.

Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen wordt uw prijs per post thuisbezorgd.

VriendenLoterij Reistas VriendenLoterij Reistas VriendenLoterij Reistas

Met deze klassieke en stijlvolle fiets van de VriendenLoterij wilt u graag gezien worden! De fiets is geïnspireerd door de Amsterdamse fiets uit de jaren '40 en heeft leren handvatten én een leren zadel. Dankzij de handige krat op de voorkant kunt u met gemak uw boodschappen of uw handtas kwijt.

Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen wordt uw prijs thuisbezorgd.

Tulp VriendenLoterij Fiets Tulp VriendenLoterij Fiets Tulp VriendenLoterij Fiets

Met de Philips full HD led-tv van maar liefst 43" krijgt tv kijken een geheel nieuwe betekenis. Programma gemist? Sluit moeiteloos uw tv aan op internet en kijk gemiste uitzendingen terug. En met hetzelfde gemak huurt u films via uw tv of streamt u een paar seizoenen van een serie. Bovendien is het ook mogelijk om uw smartphone met uw televisie te verbinden zodat verschillende apps op groot beeld weergegeven kunnen worden. Deze fantastische smart tv is ontworpen met een ultrasmalle rand zodat het beeld extra opvalt. Dat wordt genieten tijdens een filmavond met vrienden!

Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen wordt deze prijs thuisbezorgd.

Philips led-tv 43" Philips led-tv 43" Philips led-tv 43"

Kies uw eigen vakantiebestemming uit bij Corendon. Met deze reischeque t.w.v. 1.000,- kunt u op www.corendon.nl uw eigen vakantie samenstellen. Van zonnebaden op Curaçao tot snowboarden in de Bulgaarse bergen. Om de transfers en de vluchten hoeft u zich geen zorgen te maken. Ook dat kan Corendon voor u verzorgen. Goede reis!

Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen ontvangt u een brief met meer informatie over uw prijs. Hierin staat uw boekingscode vermeld waarmee u direct online uw vakantie kunt boeken.

Corendon reischeque t.w.v. € 1.000,- Corendon reischeque t.w.v. € 1.000,- Corendon reischeque t.w.v. € 1.000,-

Met een Gewonnen Lot maakt u éxtra veel kans op alle prachtige prijzen uit ons prijzenpakket, waaronder grote geldprijzen, een Volkswagen Polo, cadeaubonnen of dagjes uit. Twee trekkingen na de bekendmaking van de uitslagen speelt u mee met dit extra lot. Het Gewonnen Lot is één trekking geldig en wordt daarna automatisch stopgezet.

Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen wordt uw prijs thuisbezorgd.

Gewonnen Lot Gewonnen Lot Gewonnen Lot

Met deze HEMA cadeaukaart t.w.v. € 10,- kiest u zelf een cadeau dat bij u past. Met vestigingen door heel het land is er altijd wel een HEMA bij u in de buurt!

Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen wordt uw prijs per post thuisbezorgd.

HEMA cadeaukaart t.w.v. € 10,- HEMA cadeaukaart t.w.v. € 10,- HEMA cadeaukaart t.w.v. € 10,-

Verspreid een heerlijke en natuurlijke geur door uw hele huis met de geurstokjes van RITUALS. U heeft de keuze uit vier verschillende geuren, die perfect zijn voor de woonkamer, badkamer of uw slaapkamer.

Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen vier weken na bekendmaking van de uitslagen ontvangt u per post een RITUALS cadeaubon, waarmee u de prijs kunt ophalen in een RITUALS vestiging.

RITUALS mini geurstokjes RITUALS mini geurstokjes RITUALS mini geurstokjes

Gun uzelf een moment van ontspanning in uw drukke leven met het RITUALS Dao pakket. Dit driedelige verzorgingspakket is pure verwennerij. De Calming Shower Oil brengt uw lichaam volledig tot rust. Geef uw huid vervolgens een diepe reiniging met de Mindful Body Scrub en verwen uzelf tot slot met de verzorgende body crème.

Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen vier weken na bekendmaking van de uitslagen ontvangt u per post uw RITUALS pakket.

RITUALS Dao Bodycare pakket RITUALS Dao Bodycare pakket RITUALS Dao Bodycare pakket

Kietel uw smaakpapillen met twee Verkade chocoladerepen. Bent u meer van de klassieke smaken zoals puur, melk of hazelnoot? Of gaat u voor iets gewaagders zoals witte chocola met kokos crunch, melkchocola met karamel en zeezout of overheerlijke pure chocola met de smaak Espresso Koffie Crunch. De keuze is helemaal aan u. Wat u ook kiest; het wordt puur genieten!

Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen ontvangt u een e-mail waarin u twee Verkade chocoladerepen kunt kiezen of u ontvangt een brief met een persoonlijke code. Met deze persoonlijke code kiest u uw prijs in onze prijzenshop. Als u een keuze gemaakt heeft, kunt u binnen twee weken uw prijs thuis verwachten. Let op: wegens de zomerse temperaturen kan het langer duren voor u uw prijs ontvangt.

Heeft u al uw persoonlijke code ontvangen? Ga dan naar onze prijzenshop voor uw Verkade Chocolade naar Keuze.

Verkade Chocola naar Keuze 2x Verkade Chocola naar Keuze 2x Verkade Chocola naar Keuze 2x

Wist u dat...

Er in 2016 meer dan 1,8 miljoen prijzen zijn verloot? Bovendien speelden er per trekking gemiddeld 498.000 deelnemers mee. Daarvan vielen gemiddeld per trekking 109.000 deelnemers in de prijzen. Als deelnemer ligt uw gemiddelde winkans daarmee op bijna 1:4 per trekking (14 trekkingen).

Lees meer over uw winkans

* Geldprijzen van € 25.000,- en hoger kunnen verdeeld worden over meerdere winnaars. De auto’s worden getrokken op universum en uitsluitend uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen. De verhouding tussen meespelende loten en het universum is 1:15. Auto's die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal 1 keer per jaar valt de AutoJackpot. Voor meer informatie zie www.vriendenloterij.nl/winkans.