Roda JC jeugdopleiding

Door deelnemers gekozen
€ 66.751
Totaal ontvangen
€ 897.856

Roda JC is terug van weggeweest! Na tientallen seizoenen in de Eredivisie gespeeld te hebben, degradeerde de club naar de Jupiler League. Maar niet voor lang. Na een seizoen wist Roda JC een plek af te dwingen in de Eredivisie en is de club weer terug.

Ook in de toekomst wil de Limburgse voetbalclub zich blijven ontwikkelen. Daarom investeert de club in haar voetbalacademie, zodat jonge talenten het beste uit zichzelf kunnen halen.

De Roda JC-jeugd heeft de toekomst

De VriendenLoterij is sinds 2005 Maatschappelijk Partner van de Eredivisie. Door dit partnerschap kunnen deelnemers van de VriendenLoterij hun Eredivisieclub steunen met een lot.

Dankzij onze deelnemers en trouwe Roda JC supporters ontvangt de voetbalclub jaarlijks een fantastisch bedrag voor de jeugdopleiding. Deze bijdrage maakt het voor Roda JC mogelijk om de kwaliteit van de jeugdopleiding te verbeteren. Denk hierbij aan de aanschaf van nieuwe materialen, vervoer naar trainingen en ondersteuning van scholing.

Roda JC en de VriendenLoterij

Voor de VriendenLoterij onderstreept het partnerschap met de Eredivisie het maatschappelijk belang van sport en andere activiteiten in clubverband. Deze sociale samenwerking heeft een positieve invloed op de jeugd van Roda JC Kerkrade, maar ook op de voetbalfans.

Door Roda JC te steunen, maakt u ook kans op fantastische Eredivisieprijzen. Prijzen zoals Roda JC seizoenkaarten, tickets, Fanshop cadeaukaarten en zelfs meet-and-greets met spelers uit de Roda JC-selectie.