irene-moors.jpg

Over Irene Moors

Irene Moors is bekend als presentatrice van verschillende televisieprogramma’s en al bijna 5 jaar ambassadeur van de VriendenLoterij. 

Ze begon haar carrière 30 jaar geleden bij de NCRV. Na een jaar stapte zij in 1989 over naar RTL waar zij ruim 26 jaar heeft gewerkt. De afgelopen 3 jaar maakte Irene programma’s voor SBS, waaronder De Perfecte Vraag, een quiz die mede mogelijk werd gemaakt door de VriendenLoterij. 

Samen met Carlo won Irene in 1997 de Margriet Kinderprijs voor Telekids. In 2010 ontvingen Carlo en Irene de felbegeerde Gouden Televizier Ring voor de TV Kantine. Daarnaast is Irene ook nog te zien geweest in films, in het theater, heeft ze vele kinder CD’s vol gezongen, spreekt ze af en toe tekenfilms in en doet zij regelmatig presentaties in het land.

Irene zet zich met regelmaat in voor verschillende goede doelen. ‘Door mijn werk voor de VriendenLoterij ontmoet ik heel veel mooie inspirerende mensen die ik waar mogelijk, via de VriendenLoterij, hoop te steunen en te helpen. Samen dingen voor elkaar krijgen is fijn. Met elkaar maak je de wereld dan toch een stukje mooier!'

Terug naar Goed Geld Gala 2020