FC Utrecht jeugdopleiding

Door deelnemers gekozen
€ 135.614
Totaal ontvangen
€ 2.130.565

Speel nu mee en steun FC Utrecht

FC Utrecht is opgericht in 1970. In het bekende Galgenwaard stadion speelt de club thuiswedstrijden. De voetbalclub is nog nooit gedegradeerd uit de Eredivisie. Hiermee claimt de club al jaren een stevige positie binnen de competitie.

Om in de Eredivisie te blijven, investeert de club ieder jaar de nodige tijd, moeite en financiële middelen. De VriendenLoterij sluit hier graag bij aan om gezondheid en welzijn te stimuleren. Als deelnemer van de VriendenLoterij kiest u zelf voor welke Eredivisieclub u meespeelt

De FC Utrecht-jeugd heeft de toekomst

Koos van Tamelen is oud-speler van FC Utrecht, oud-hoofd jeugdopleiding, clubicoon én coördinator van de Voetbalschool Utrecht.
Op Sportcomplex Zoudenbalch in Utrecht wordt dagelijks door tientallen professionals en vrijwilligers keihard gewerkt aan het ontwikkelen van talentvolle voetballers uit de hele provincie en daarbuiten.

Van Tamelen: "De jeugdopleiding van FC Utrecht behoort tot de besten van Nederland. Ik heb zelf in mijn jaren, als speler én als trainer en hoofd Opleidingen, veel talenten voorbij zien komen. Ik heb gezien hoe ze de kans werd geboden zich, onder goede omstandigheden, te ontwikkelen als voetballer."

De VriendenLoterij en de Eredivisie zijn al sinds 2005 Maatschappelijk Partners. De VriendenLoterij vindt het belangrijk de jeugd een steuntje in de rug te geven. Op deze manier worden kinderen voorbereid op een plek in de maatschappij mochten zij het professionele voetbal niet halen.

De bijdrage vanuit de VriendenLoterij wordt gebruikt voor onder andere huiswerkbegeleiding, studielokalen en persoonlijke begeleiding. Wanneer jeugdspelers terugvallen in het amateur clubcircuit kunnen zij een voorbeeldrol vervullen voor andere clubleden.

Bingo gratis mee en steun dit goede doel Ik ga meespelen

FC Utrecht en de VriendenLoterij

FC Utrecht en de VriendenLoterij proberen samen bij te dragen aan het welzijn van de jeugd in clubverband. Wanneer met een lot voor FC Utrecht speelt, maakt u automatisch kans op geweldige Eredivisieprijzen. Zo zijn er FC Utrecht tickets te winnen, een meet-and-greet met de FC Utrecht-selectie en FC Utrecht seizoenkaarten.