FC Emmen jeugdopleiding

Door deelnemers gekozen
€ 22.415
Totaal ontvangen
€ 75.762

FC Emmen is de betaald voetbalclub uit Drenthe, waar men sinds 2013 een volwaardige jeugdopleiding heeft.

FC Emmen wil zich als club blijven ontwikkelen. Daarom investeert de club in haar jeugdopleiding, zodat jonge talenten uit de eigen regio het beste uit zichzelf kunnen halen. Dit met als doel Drentse voetballers die doorbreken in de Eredivisie!

De FC Emmen jeugd heeft de toekomst

Mede dankzij jou ontvangt de voetbalclub jaarlijks een fantastisch bedrag voor de jeugdopleiding. Met de steun die FC Emmen ontvangt, kan de club de kwaliteit van de jeugdopleiding verbeteren.
In de afgelopen seizoenen is er gebouwd aan een volwaardige jeugdopleiding, wat er toe leidt dat spelers uit de eigen omgeving door kunnen breken in het eerste elftal.
Zo heeft Ajax-doelman Kjell Scherpen de volledige FC Emmen jeugdopleiding doorgelopen en tekenen steeds meer talentvolle jeugdspelers een profcontract en/of krijgen ze een kans in het eerste elftal.

De FC Emmen jeugdopleiding biedt kansen voor talentvolle jeugdvoetballers uit Drenthe. Door middel van regio-ontwikkeling in de directe omgeving wil de club amateurverenigingen helpen en ondersteunen in het ontwikkelen van jeugdspelers en trainers. Dit zodat elke jeugdvoetballer gelijke kansen heeft en zich kan ontwikkelen op zijn of haar niveau.

Behalve de ontwikkeling in het voetbal stelt FC Emmen verplicht dat elke speler een schooldiploma haalt op zijn eigen niveau. Door een goede samenwerking en afstemming met het Carmelcollege Emmen wordt dit doel gerealiseerd. School en voetbal gaan daardoor hand in hand, en botsen niet met elkaar.
De jeugdspelers krijgen bij de Drentse profopleiding niet alleen begeleiding bij het ontwikkelen in het voetballen. Op de middelbare school worden, naast het reguliere programma, ook lessen gegeven met betrekking tot een topsportleefstijl en wordt er mentale en fysieke ondersteuning geboden.

Bingo gratis mee en steun FC Emmen Ik ga meespelen

Als je meespeelt in de VriendenLoterij voor FC Emmen, gaat minimaal 40% van uw lotprijs rechtstreeks naar de jeugdopleiding van FC Emmen.