Ajax jeugdopleiding

Door deelnemers gekozen
€ 1.282.037
Totaal ontvangen
€ 12.147.443

Speel nu mee en steun Ajax

Ajax - ook wel de Amsterdamsche Football Club - behoort al sinds de oprichting van de Eredivisie tot een van de traditionele topclubs in Nederland. Ook in Europees opzicht is de Amsterdamse club de meest succesvolle voetbalclub van Nederland volgens de UEFA-ranglijst.

De VriendenLoterij vindt het belangrijk om een steentje bij te dragen aan deze mooie club. Om garant te staan voor de toekomst investeert AFC Ajax veel in de Ajax Jeugdopleiding. Dit sluit perfect aan op het maatschappelijk belang van gezondheid en welzijn, een belangrijke pijler van de VriendenLoterij.

De Ajax-jeugd heeft de toekomst

Als u meespeelt met de VriendenLoterij voor Ajax, ontvangt Ajax minimaal 40% van de lotprijs. De bijdrage van onze deelnemers is onmisbaar voor de Ajax-jeugd. Met uw bijdrage krijgen de jeugdspelers niet alleen de juiste begeleiding op het veld, maar ook in het klaslokaal.

Matthijs de Ligt speelde jaren in de jeugdopleiding van Ajax en heeft zelf ervaren hoe belangrijk die begeleiding is. Sinds hij op negenjarige leeftijd bij Ajax kwam heeft hij zich steeds verder ontwikkeld. Van Jong Ajax naar zijn allereerste contract bij Ajax. Een absoluut hoogtepunt. "Er is echt niets mooiers dan dat. Ik ben er hartstikke trots op."

"Heel bijzonder om in een rijtje met Wesley Sneijder en Davy Klaassen te staan"

Later kwam kwam daar een nieuw hoogtepunt bij. Verkozen worden tot Talent van de Toekomst. "Een heel eervolle prijs. Zeker als je ziet welke spelers deze prijs in het verleden hebben gewonnen. Heel bijzonder dat ik nu in een rijtje sta met Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart en Davy Klaassen."

Bingo gratis mee en steun dit goede doel Ik ga meespelen

 

Voorbeeldfunctie

Ook voor de Ajax-jeugd die het niet redt tot het betaalde voetbal is intensieve begeleiding ontzettend belangrijk. De jeugdspelers die weer terecht komen in clubverband hebben een voorbeeldfunctie voor andere leden van de amateurclub.

Daarnaast organiseert Ajax Amsterdam ook maatschappelijke evenementen met de bijdrage van de VriendenLoterij en draagt zo bij aan een betere samenleving. Door Ajax te ondersteunen, speelt u mee voor duizenden Eredivisieprijzen. Prijzen zoals Ajax seizoenkaarten, Ajax tickets, Ajax Fanshop cadeaukaarten en zelfs meet-and-greets met spelers uit de Ajax-selectie.

Met uw steun hoopt de VriendenLoterij ook dit jaar weer een fantastisch bedrag te kunnen schenken aan de Ajax Jeugdopleiding.

VriendenLoterij Maatschappelijk Partner Eredivisie

De VriendenLoterij is sinds 2005 Maatschappelijk Partner van de Eredivisie. Dit heeft een maatschappelijke en sociale impact op duizenden kinderen in Nederland. De talenten die het niet redden tot het betaalde voetbal zijn hierdoor voorzien van een goede basis voor de toekomst.