Edwin van der Sar Foundation

Gesteund sinds
2012
Ontvangen in 2020
€ 100.000
Door deelnemers gekozen
€ 43.861
Totaal ontvangen
€ 1,7 miljoen

Jaarlijks worden 130.000 mensen in Nederland plotseling geconfronteerd met hersenletsel, waarna ze vaak nog levenslang kampen met de gevolgen. Onder het motto ‘never ever give up’ zet de Edwin van der Sar Foundation zich in voor mensen met een hersenbeschadiging.

De foundation - opgericht door VriendenLoterij Ambassadeur Edwin van der Sar - realiseert projecten ter ondersteuning van mensen met hersenletsel op het gebied van revalidatie, participatie en preventie. De Foundation onderscheidt zich door een pragmatische aanpak en biedt concrete handvatten en mogelijkheden om verder te werken aan herstel.

Zo realiseert de Foundation op honderden locaties in Nederland beweegaanbod specifiek voor mensen met hersenletsel. Naast verbetering van hersen- en lichaamsfuncties zorgt het sporten bovendien voor meer zelfvertrouwen en sociaal contact. Voor een beter toekomstperspectief en kansen op de arbeidsmarkt biedt de Foundation tevens een coaching traject op maat voor jongeren met hersenletsel

Het leven weer oppakken

Mede dankzij uw deelname realiseert de Edwin van der Sar Foundation diverse mogelijkheden na de zorg-fase, waarmee mensen met hersenletsel nog veel winst kunnen behalen en hun leven weer op kunnen pakken!

Lees meer over Edwin van der Sar

Meespelen voor dit goede doel

"Dankzij de steun van de VriendenLoterij kunnen we een grote groep patiënten helpen tijdens hun revalidatie en daarna!"
Annemarie van der Sar Oprichter