Jouw gegevens

Vul je gegevens in, speel mee voor je club en maak kans op ruim 100.000 prijzen tot maar liefst € 1 MILJOEN!

project.general_error_message

  • Een (extra) lot kost € 13,75 per trekking. Er zijn 14 trekkingen per jaar en je kunt opzeggen wanneer je wilt.
  • Met de helft van je maandelijkse lotprijs steun je je club.
  • De maandelijkse trekking van de VriendenLoterij vindt plaats op de laatste doordeweekse dag vóór de 9e van de volgende maand. De 13e trekking vindt plaats op 8 augustus 2019 en de 14e trekking op 6 december 2019. De trekkingen vinden plaats vanaf 10.00 uur in de Beethovenstraat 200 te Amsterdam. De uitslagen van de maandelijkse trekkingen worden elke 9e van de maand gepubliceerd. Wijzigingen voorbehouden.
  • De VriendenLoterij verwerkt je gegevens volgens haar privacy statement.
  • Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je al kans op de prijzen uit de maandelijkse trekking.
  • In 2019 speel je mee voor de prijzenpot van € 48 MILJOEN.
  • U kunt deelnemen aan de Actie door binnen de actieperiode een (extra) lot te kopen via de actiesite. Iedere deelnemer aan de actie ontvangt één cadeaupakket met een waarde van circa € 60,-. Het cadeaupakket pakket bestaat uit 3 verschillende cadeaus die men kiest binnen 3 verschillende categorieën. Binnen deze categorieën kan men kiezen uit boeken, producten en cadeaukaarten. Men kiest 1 cadeau per categorie. Deze inhoud per categorie is gebaseerd op winkelwaarde. De waarde van het pakket is circa € 60,-. Deelnemers aan de Actie maken, omdat zij gaan meespelen in de VriendenLoterij, ook kans op prijzen uit de reguliere trekking van de VriendenLoterij.

* Alle bekendmakingen volgen uit de maandelijkse trekking. Lees meer over de winkans en het reglement op www.vriendenloterij.nl/winkans. Prijzenschema onder voorbehoud van wijzigingen.