VriendenLoterij Belmaanden

Scoren voor jouw Vereniging 2020

Vanaf 1 september organiseert de VriendenLoterij de ‘Scoren voor jouw Vereniging’ actie. Tijdens deze actie kun je als club, vereniging of stichting extra inkomsten genereren voor jouw doel of (club)project. Drie maanden lang wordt er in totaal € 30.000,- verdeeld onder de best scorende clubs, verenigingen of stichtingen. Daarnaast kan jouw vereniging extra eenmalige bijdragen scoren, zoals een samenwerkingsbijdrage en lotbijdrage.

In september, oktober en november 2020 wordt er iedere maand € 10.000,- verdeeld onder de Top-5 van de Maand. Dit zijn de vijf best scorende clubs, verenigingen of stichtingen waarvoor de meeste loten zijn verkocht in de desbetreffende maand. Het verkopen van loten kan middels een belactie. Minimaal 40% van de lotprijs wordt afgedragen aan jouw club, vereniging of stichting. Daarnaast valt er ook een samenwerkingsbijdrage en lotbijdrage te verdienen.

Wil jij extra inkomsten voor jouw doel of (club)project genereren? Bijvoorbeeld om nieuwe materialen aan te schaffen of het clubhuis te verduurzamen?

Doe mee met de actie!

Extra inkomsten voor clubs, verenigingen of stichtingen!

Drie maanden lang maken de best scorende clubs, verenigingen en stichtingen kans op een extra bijdrage van € 3.500,-, € 2.500,-, € 1.750,-, € 1.250,- of € 1.000,-. Dit eenmalige bedrag komt bovenop de inkomsten die jouw club, vereniging of stichting vanuit de Scoren voor jouw Vereniging actie genereert.