VriendenLoterij Belmaanden

De Nationale Belmaanden 2020

Vanaf 1 februari organiseert de VriendenLoterij de Nationale Belmaanden. Tijdens deze actie strijden clubs, verenigingen en stichtingen tegen elkaar vanuit hun eigen clubhuis. Doel van de actie is om de structurele inkomsten vanuit de VriendenLoterij te vergroten. Vijf maanden lang wordt er in totaal € 40.000,- verdeeld onder de best scorende clubs, verengingen of stichtingen.

In februari, maart, april, mei en juni 2020 wordt er iedere maand €8.000,- verdeeld onder de vijf best scorende organisaties. Dit zijn clubs, verenigingen of stichtingen waarvoor de meeste loten zijn verkocht in de desbetreffende maand.

Wilt u de inkomsten van uw club vergroten? Of wilt u met uw vereniging nieuwe materialen aanschaffen of het clubhuis opknappen?

Doe mee met de Nationale Belmaanden!

Extra prijs voor 25 clubs, verenigingen of stichtingen!

Iedere maand maken de beste clubs, verenigingen en stichtingen kans op een extra bijdrage van € 3.000,-, € 2.000,-, € 1.500,-, € 1.000,- en € 500,-. Dit bedrag komt bovenop de (structurele) inkomsten die clubs, verenigingen en stichtingen vanuit de Nationale Belmaanden genereren.