+1

opgehaald

doel bereikt in *

* wanneer het doel wordt bereikt met het huidige aantal loten

met deelnemende loten

XerxesDZB spaart voor lockers in de kleedkamers

Met de VriendenLoterij maak je kans op fantastische prijzen. En je speelt ook gelijk mee voor een clubdoel. In dit geval voor dat van XerxesDZB in Rotterdam.

Xerxes DZB spaart voor lockers in de kleedkamers. Door een lockerkast te plaatsen in de kleedkamer kunnen meerdere teams gebruik maken van dezelfde kleedkamer. Op die manier gaat XerxesDZB efficiënt om met de kleedruimtes en kunnen waardevolle spullen van de sporters veilig worden opgeborgen tijdens het sporten.

Scoor voor XerxesDZB én maak kans op € 100.000,-!

Vul je gegevens in en pak die kans. Zo maak je kans op fantastische prijzen en help je XerxesDZB aan de benodigde lockerkast.

project.general_error_message
Vul hier uw rekeningnummer in. Speelt u al mee met de loterij? Vul dan het rekeningnummer in waarvan maandelijks uw inleg wordt afgeschreven. U kunt uw rekeningnummer invullen of uw IBAN.
Wij storten gewonnen bedragen automatisch op dit rekeningnummer.

Via dit adres bevestigen wij uw deelname en laten wij weten of u in de prijzen gevallen bent.
Uw mobiele nummer is uw lotnummer.
Een (extra) lot kost € 13,50 per trekking. Er zijn 14 trekkingen per jaar.
  • De VriendenLoterij verwerkt uw gegevens volgens haar privacy statement.
  • Bestaande deelnemers maken al kans op dit prijzenpakket.
  • U speelt mee zolang u zelf wilt.
  • Geldprijzen van € 25.000,- en hoger worden gedeeld als er meerdere winnaars zijn met dezelfde eindcijfers.
  • De auto’s worden getrokken op universum (maximale grootte 10.000.000) en uitsluitend uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen met de VriendenLoterij. Auto's die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal 1 keer per jaar valt de AutoJackpot gegarandeerd. Zie www.vriendenloterij.nl/winkans.
  • Meespelen zonder Jackpotbonus? Bel naar onze Ledenservice 0900 - 300 1400 (€ 0,50 per gesprek).

XerxesDZB - Rotterdam

De voetbalclub XerxesDZB uit Rotterdam vierde in 2015 haar 111e verjaardag. Sinds de oprichting in 1904 heeft RFC Xerxes meerdere naamsveranderingen gekend. In 2000 is de naam veranderd in XerxesDZB na de fusie van RFC Xerxes en DZB Zevenkamp.

De fusie zorgde voor een groter ledenaantal: meer dan 1.000 leden gaan zaterdag en zondag het veld op. Er zijn jeugd-, meiden-, een G- en seniorenteams.

De Zebra's

Dankzij hun blauw-wit gestreepte tenues, worden de voetballers ook wel ‘“De Zebra’s” genoemd.Op zaterdag wordt in de Hoofdklasse B gespeeld. Het eerste zondagelftal speelt in de Eerste klasse van het amateurvoetbal.

Sinds 1904 zijn er verschillende mooie successen behaald. Zo stroomden verschillende spelers en trainers door naar het betaald voetbal. Bovendien ontving de vereniging als eerste het predicaat SportPlus, wat de maatschappelijke betrokkenheid van deze club aangeeft.

De toekomst van de fusieclub ziet er hoopvol uit. Er is een nieuw clubhuis gebouwd, er is een kunstgrasveld bij gekomen en de kleedkamers zijn uitgebreid. Daarnaast staat er sinds 2013 een tribune met 360 zitplaatsen naast het groene hoofdveld. Het is een fusieclub in ontwikkeling met een prachtige historie.

Ga naar de website van XerxesDZB

XerxesDZB spaart voor lockers

Doelen van XerxesDZB

  • Doel 1: lockerkast
  • Doel 2: smartboard voor de opleidingsruimte
  • Doel 3: trainingsmateriaal voor keeperstrainingen