+1

opgehaald

doel bereikt in *

* wanneer het doel wordt bereikt met het huidige aantal loten

met deelnemende loten

SC Bolsward wil het vrouwenvoetbal stimuleren

Met de VriendenLoterij maak je kans op fantastische prijzen. En je speelt ook gelijk mee voor een clubdoel. In dit geval voor dat van SC Bolsward.

Doel; het vrouwenvoetbal een extra impuls geven. Door activiteiten te organiseren om het nog meer op de kaart te zetten en nog beter te faciliteren. Samen met andere fans kan de benodigde hulp snel bij elkaar gespaard worden. De helft van elk lot gaat direct naar het clubdoel!

Scoor voor SC Bolsward én maak kans op € 100.000,-!

Vul je gegevens in en pak die kans. Zo maak je kans op fantastische prijzen en help je SC Bolsward aan een vrouwenvoetbalclinic.

project.general_error_message
Vul hier uw rekeningnummer in. Speelt u al mee met de loterij? Vul dan het rekeningnummer in waarvan maandelijks uw inleg wordt afgeschreven. U kunt uw rekeningnummer invullen of uw IBAN.
Wij storten gewonnen bedragen automatisch op dit rekeningnummer.

Via dit adres bevestigen wij uw deelname en laten wij weten of u in de prijzen gevallen bent.
Uw mobiele nummer is uw lotnummer.
Een (extra) lot kost € 13,50 per trekking. Er zijn 14 trekkingen per jaar.
  • De VriendenLoterij verwerkt uw gegevens volgens haar privacy statement.
  • Bestaande deelnemers maken al kans op dit prijzenpakket.
  • U speelt mee zolang u zelf wilt.
  • Geldprijzen van € 25.000,- en hoger worden gedeeld als er meerdere winnaars zijn met dezelfde eindcijfers.
  • De auto’s worden getrokken op universum (maximale grootte 10.000.000) en uitsluitend uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen met de VriendenLoterij. Auto's die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal 1 keer per jaar valt de AutoJackpot gegarandeerd. Zie www.vriendenloterij.nl/winkans.
  • Meespelen zonder Jackpotbonus? Bel naar onze Ledenservice 0900 - 300 1400 (€ 0,50 per gesprek).

Over SC Bolsward

In 1905 begonnen als Combinatie Achilles Bolsward. Nu, ruim een eeuw later, heeft CAT de krachten gebundeld met Bolswardia en Jeugd Voetbal Bolsward. Met deze fusie is SC Bolsward een club van 800 leden en donateurs. Bijna 50 teams, waaronder 28 jeugdteams en 2 damesteams. En ze gaan door. In 2015 staat er nog een mooie fusie op het planbord.

Het is duidelijk dat het bij deze club draait om voetbalplezier en passie. Dat zie je ook bij sportpark Het Bolwerk, de thuishaven van SC Bolsward. Zo zijn twee van de vier speelvelden van kunstgras. Zodat er ook in weer en wind gewoon gevoetbald kan worden. Daarbij zorgen ruim honderden vrijwilligers ervoor dat de velden altijd in een goede conditie zijn.

SC Bolsward, in zwart-geel, is in district Noord vertegenwoordigd in de Derde Klasse op zaterdag en de Vierde Klasse op zondag. Naast de passie voor het voetballen, staan samenwerking en respect hoog in het vaandel bij SC Bolsward. Sponsorclub ´De vrienden van SC Bolsward´ ondersteunt met zo´n 200 leden bij nodige investeringen en het organiseren van activiteiten op de club.

Ga naar de website van SC Bolsward

Doelen van SC Bolsward

  • Doel 1: Open dag en clinic voor het vrouwenvoetbal.
  • Doel 2: Het opzetten van een G-voetbalafdeling.
  • Doel 3: Speelhoek in het clubhuis.