+1

opgehaald

doel bereikt in *

* wanneer het doel wordt bereikt met het huidige aantal loten

met deelnemende loten

HIC spaart voor nieuwe hockeydoelen

Met de VriendenLoterij maak je kans op fantastische prijzen. En je speelt ook gelijk mee voor een clubdoel. In dit geval voor dat van de Amstelveense hockeyclub HIC.

De twee hockeydoelen op de velden van HIC zijn aan het einde van hun levensduur en moeten nodig worden vervangen. De kosten hiervoor lopen aardig op. Samen met de leden en fans van hockeyclub HIC kan de benodigde hulp snel bij elkaar gespaard worden. Als u HIC steunt met een lot, gaat de helft van elk lot direct naar het clubdoel!

Scoor voor HIC én maak kans op € 100.000,-!

Vul je gegevens in en pak die kans. Zo maak je kans op fantastische prijzen en help je HIC aan nieuwe hockeydoelen.

project.general_error_message
Vul hier uw rekeningnummer in. Speelt u al mee met de loterij? Vul dan het rekeningnummer in waarvan maandelijks uw inleg wordt afgeschreven. U kunt uw rekeningnummer invullen of uw IBAN.
Wij storten gewonnen bedragen automatisch op dit rekeningnummer.

Via dit adres bevestigen wij uw deelname en laten wij weten of u in de prijzen gevallen bent.
Uw mobiele nummer is uw lotnummer.
Een (extra) lot kost € 13,50 per trekking. Er zijn 14 trekkingen per jaar.
  • De VriendenLoterij verwerkt uw gegevens volgens haar privacy statement.
  • Bestaande deelnemers maken al kans op dit prijzenpakket.
  • U speelt mee zolang u zelf wilt.
  • Geldprijzen van € 25.000,- en hoger worden gedeeld als er meerdere winnaars zijn met dezelfde eindcijfers.
  • De auto’s worden getrokken op universum (maximale grootte 10.000.000) en uitsluitend uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen met de VriendenLoterij. Auto's die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal 1 keer per jaar valt de AutoJackpot gegarandeerd. Zie www.vriendenloterij.nl/winkans.
  • Meespelen zonder Jackpotbonus? Bel naar onze Ledenservice 0900 - 300 1400 (€ 0,50 per gesprek).

Over HIC Amstelveen

De Amstelveense hockeyclub HIC (Hockeyclub vereniging Ignatius College) werd in 1946 opgericht. De school leverde veel succesvolle jeugdspelers voor de elftallen van HIC. Tegenwoordig heeft de hockeyclub geen link meer met het college. Alleen de naam en de wolf in het wapen van het clublogo verwijzen nog naar het schoolse verleden.

HIC is een gezellige hockeyclub waar veel aandacht wordt besteed aan de jeugd. Jongens en meisjes krijgen veel sportieve kansen en kunnen regelmatig meedoen aan leuke evenementen. Bovendien zorgen de zondagmiddag-feestjes voor een sfeervolle ambiance bij de vereniging.

Maar hockey bij HIC is meer dan een gezellige club. Het eerste heren- en damesteam komt uit in de landelijke overgangsklasse. Bovendien spelen de eerste twee teams van zowel de heren als de dames prestatiegericht hockey.

De club blijft groeien en heeft sinds 2006 een fraai, nieuw HIC-huis geopend. Daarnaast beschikt HIC inmiddels over vijf hockeyvelden, waaronder een waterveld. De vereniging vervult een belangrijke maatschappelijke functie. Denk hierbij aan het verbeteren van de leefbaarheid, de sociale samenhang en de volksgezondheid. Dat is en blijft het belangrijkste doel van HIC.

Ga naar de website van HIC

HIC spaart voor nieuwe hockeydoelen

Doelen van HIC

  • Doel 1: hockeydoelen
  • Doel 2: veldscheidingsbuizen
  • Doel 3: inklapbare doeltjes