+1

opgehaald

doel bereikt in *

* wanneer het doel wordt bereikt met het huidige aantal loten

met deelnemende loten

HC Den Bosch spaart voor nieuwe hockeydoelen

Met de VriendenLoterij maak je kans op fantastische prijzen en speel je ook gelijk mee voor een clubdoel. In dit geval voor het clubdoel van HC Den Bosch (HCDB).

HC Den Bosch spaart voor een nieuw interieur voor het nieuw te bouwen clubhuis. Om het clubhuis een frisse en moderne uitstraling te geven, moeten er nieuwe statafels, barkrukken en zithoeken komen.

Samen met de leden en fans van HC Den Bosch kan de benodigde hulp snel bij elkaar gespaard worden. De helft van elk lot gaat direct naar het clubdoel!

Scoor voor HC Den Bosch én maak kans op € 100.000,-!

Vul je gegevens in en pak die kans. Zo maak je kans op fantastische prijzen en help je HC Den Bosch aan het benodigde nieuwe interieur van het nieuw te bouwen clubhuis.

project.general_error_message
Vul hier uw rekeningnummer in. Speelt u al mee met de loterij? Vul dan het rekeningnummer in waarvan maandelijks uw inleg wordt afgeschreven. U kunt uw rekeningnummer invullen of uw IBAN.
Wij storten gewonnen bedragen automatisch op dit rekeningnummer.

Via dit adres bevestigen wij uw deelname en laten wij weten of u in de prijzen gevallen bent.
Uw mobiele nummer is uw lotnummer.
Een (extra) lot kost € 13,50 per trekking. Er zijn 14 trekkingen per jaar.
  • De VriendenLoterij verwerkt uw gegevens volgens haar privacy statement.
  • Bestaande deelnemers maken al kans op dit prijzenpakket.
  • U speelt mee zolang u zelf wilt.
  • Geldprijzen van € 25.000,- en hoger worden gedeeld als er meerdere winnaars zijn met dezelfde eindcijfers.
  • De auto’s worden getrokken op universum (maximale grootte 10.000.000) en uitsluitend uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen met de VriendenLoterij. Auto's die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal 1 keer per jaar valt de AutoJackpot gegarandeerd. Zie www.vriendenloterij.nl/winkans.
  • Meespelen zonder Jackpotbonus? Bel naar onze Ledenservice 0900 - 300 1400 (€ 0,50 per gesprek).

Over HC Den Bosch

De hockeyclub van ’s-Hertogenbosch, HC Den Bosch, heeft sinds haar bestaan veel transformaties doorgemaakt. De naam van de vereniging is meerdere malen gewijzigd, de kleuren van het tenue zijn vaak veranderd en de hockeyclub is ook enkele keren verhuisd. Niet zo gek voor een club die al sinds 14 juli 1937 bestaat.

HC Den Bosch heeft meerdere namen gekend. Met de oprichting als zelfstandige vereniging ontstond de naam Mixed Hockey Club ’s-Hertogenbosch. Sindsdien is de naam nog veranderd in RK MHC ’s-Hertogenbosch, tot de huidige naam Hockeyclub ’s-Hertogenbosch werd gekozen, ook wel HC Den Bosch.

Het huidige tenue van HC Den Bosch heeft zwart-gele kleuren. Maar ook dit is niet altijd zo geweest. De eerste clubkleuren waren rood-geel-blauw. In de oorlogsjaren werd vanwege de textielschaarste echter gekozen voor zwart-wit. Ook werd er in geruite rokjes en een grijs-blauw uniform gespeeld voordat de hockeyers met het huidige zwart-gele tenue het veld op kwamen rennen in 1958.

Hockey in de Hoofdklasse

De hockeyvereniging heeft sinds haar bestaan veel successen geboekt. Maar de grootste successen kwamen bij de mannen pas sinds 1984 en bij de vrouwen sinds 1991. Toen promoveerden de hoogste teams van beide geslachten naar het hoogste niveau: de Hoofdklasse.

Vooral de vrouwen zijn op nationaal en internationaal niveau zeer succesvol geweest met diverse kampioenschappen. De hockeyclub is uitgegroeid tot de op een na grootste club van Nederland met 2.500 leden, een groot aantal vrijwilligers, 49 miniteams, 62 jeugdteams en 51 senioren- en veteranenteams.

Ga naar de website van HC Den Bosch

HC Den Bosch

Doelen van HC Den Bosch

  • Doel 1: Statafels voor het nieuwe clubhuis
  • Doel 2: Barkrukken voor het nieuwe clubhuis
  • Doel 3: Zithoeken voor het nieuwe clubhuis