+1

opgehaald

doel bereikt in *

* wanneer het doel wordt bereikt met het huidige aantal loten

met deelnemende loten

AFC spaart voor opvouwbare doeltjes

Met de VriendenLoterij maak je kans op fantastische prijzen. En je speelt ook gelijk mee voor een clubdoel. In dit geval voor het clubdoel van AFC.

In het nieuwe complex van de Amsterdamsche Football Club is alles compacter opgezet en daardoor is er minder bergruimte beschikbaar. Om deze beperkte bergruimte zo efficiënt mogelijk te kunnen gebruiken, wil AFC opvouwbare doeltjes aanschaffen. Deze opvouwbare doeltjes zijn bestemd voor al onze voetballende leden, van groot tot klein, jong tot oud.

Samen met andere fans kan de benodigde hulp snel bij elkaar gespaard worden. De helft van elk lot gaat direct naar het clubdoel!

Scoor voor AFC én maak kans op € 100.000,-!

Vul je gegevens in en pak die kans. Zo maak je kans op fantastische prijzen en help je AFC Amsterdam aan de benodigde opvouwbare doeltjes.

project.general_error_message
Vul hier uw rekeningnummer in. Speelt u al mee met de loterij? Vul dan het rekeningnummer in waarvan maandelijks uw inleg wordt afgeschreven. U kunt uw rekeningnummer invullen of uw IBAN.
Wij storten gewonnen bedragen automatisch op dit rekeningnummer.

Via dit adres bevestigen wij uw deelname en laten wij weten of u in de prijzen gevallen bent.
Uw mobiele nummer is uw lotnummer.
Een (extra) lot kost € 13,50 per trekking. Er zijn 14 trekkingen per jaar.
  • De VriendenLoterij verwerkt uw gegevens volgens haar privacy statement.
  • Bestaande deelnemers maken al kans op dit prijzenpakket.
  • U speelt mee zolang u zelf wilt.
  • Geldprijzen van € 25.000,- en hoger worden gedeeld als er meerdere winnaars zijn met dezelfde eindcijfers.
  • De auto’s worden getrokken op universum (maximale grootte 10.000.000) en uitsluitend uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen met de VriendenLoterij. Auto's die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal 1 keer per jaar valt de AutoJackpot gegarandeerd. Zie www.vriendenloterij.nl/winkans.
  • Meespelen zonder Jackpotbonus? Bel naar onze Ledenservice 0900 - 300 1400 (€ 0,50 per gesprek).

Amsterdamsche Football Club - AFC

De Amsterdamsche Football Club, beter bekend als AFC, is opgericht in 1895 en is daarmee de oudste voetbalvereniging van Amsterdam. Deze voetbalclub kent een spraakmakende historie met veel kampioenschappen in lage en hoge klassen.

Bij haar 50-jarig bestaan in 1945 kende de club al 700 leden. Bij haar 100-jarig bestaan in 1995 was dit aantal zelfs naar 1.500 gegroeid. Inmiddels heeft de club ruim 2.000 leden aan zich verbonden. Daarmee is AFC een van de grootste amateurvoetbalclubs van Nederland. En dan te bedenken dat de vereniging in 1895 met maar vijftien leden van start is gegaan.

The Reds

AFC heeft een zwart-rood tenue met een karakteristieke zwarte “V” op het shirt. Dankzij dit rode tenue wordt AFC ook wel “The Reds” genoemd. “The Reds” is ook de naam van de supportersclub die in 1993 is opgericht. Veel amateurvoetbalclubs maken moeilijke financiële tijden door, zo ook AFC. “The Reds” heeft echter een goede bijdrage kunnen leveren aan de club.

AFC promoveerde in het seizoen van 2010/2011 naar de Topklasse, waar de club nog steeds actief is. Met haar prachtige Sportpark Goed Genoeg is AFC een toonaangevende voetbalvereniging die blijft groeien. En als nummer 2 op de "Ranglijst allertijden" van de Zondag Hoofdklasse, is AFC een van de bekendste voetbalclubs van het moment.

Ga naar de website van AFC

AFC spaart voor opvouwbare doeltjes

Doelen van AFC

  • Doel 1: opvouwbare doeltjes
  • Doel 2: bekerkasten
  • Doel 3: eregalerij