VriendenLoterij Clubs en Verenigingen

Clubs, Verenigingen & Stichtingen

Bij de VriendenLoterij kunt u als deelnemer zelf bepalen welk goed doel u steunt. U kunt niet alleen kiezen uit een van onze 47 goede doelen, maar ook uit 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland. Als u meespeelt in de VriendenLoterij, gaat de helft van uw lotprijs rechtstreeks naar de clubkas.

Zit er een club of vereniging in uw buurt, die u een warm hart toedraagt? Bijvoorbeeld omdat u deel uitmaakt van de lokale muziekvereniging. Of omdat uw zoon of dochter regelmatig in het buurthuis te vinden is. Dan kunt u met uw lot deze club of vereniging steunen.

Steun uw club, vereniging of stichting
Meld uw club aan
Meld uw club aan voor Club van de week
Meld uw club aan voor TV programma 'Echt waar?!'

Club van de Week

De VriendenLoterij heeft iets nieuws ‘Club van de Week’. Iedere week gaat er € 10.000,- naar een club, vereniging of stichting waarmee er een clubproject gerealiseerd kan worden. Denk hierbij aan: een opknapbeurt voor de kleedkamers, nieuw materiaal, nieuwe velden of nieuwe muziekinstrumenten?

Meld uw club nu aan via onderstaande button, strijd mee voor de Titel “Club van de Week” en ontvang € 10.000,-!

Meld je aan voor Club van de week

VriendenLoterij Belmaanden

De Belmaanden 2019

Tijdens de Belmaanden roepen clubs en stichtingen hun achterban op om mee te spelen in de VriendenLoterij. Zo kan met dit extraatje bijvoorbeeld de kantine vernieuwd worden.

Lees meer over de Belmaanden

Clubverhalen

Regelmatig zet de VriendenLoterij een vereniging in de spotlights, die vertelt wat het clubgevoel voor hen betekent en waar de extra opbrengsten aan worden besteed.

Lees het clubverhaal