VriendenLoterij Clubs en Verenigingen

Clubs, Verenigingen & Stichtingen

Bij de VriendenLoterij kunt u als deelnemer zelf bepalen welk goed doel u steunt. U kunt niet alleen kiezen uit een van onze 50 goede doelen, maar ook uit 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland. Als u meespeelt in de VriendenLoterij, gaat de helft van uw lotprijs rechtstreeks naar de clubkas.

Zit er een club of vereniging in uw buurt, die u een warm hart toedraagt? Bijvoorbeeld omdat u deel uitmaakt van de lokale muziekvereniging. Of omdat uw zoon of dochter regelmatig in het buurthuis te vinden is. Dan kunt u met uw lot deze club of vereniging steunen.

Steun uw club, vereniging of stichting
Meld uw club aan

VriendenLoterij Belmaanden

De Belmaanden 2018

Tijdens de Belmaanden roepen clubs en stichtingen hun achterban op om mee te spelen in de VriendenLoterij. Zo kan met dit extraatje bijvoorbeeld de kantine vernieuwd worden.

Lees meer over de Belmaanden

HSV De Zuidvogels

Samen voor je Club-actie

Van september 2017 tot en met 1 december 2017 vond voor de eerste keer de VriendenLoterij Samen voor je Club-actie plaats.

Lees meer over de Samen voor je Club-actie

Clubverhalen

Regelmatig zet de VriendenLoterij een vereniging in de spotlights, die vertelt wat het clubgevoel voor hen betekent en waar de extra opbrengsten aan worden besteed.

Lees het clubverhaal

Structurele steun voor uw club of vereniging

Ruud van Nistelrooy vertelt u graag meer over hoe u structureel uw club of vereniging kunt steunen. Daarbij maakt u ook nog kans op fantastische prijzen!