Almere City FC

SPEEL MEE VOOR ALMERE & THE CITY!

Almere City FC speelt dit seizoen mee om de prijzen en heeft de ambitie om snel door te stoten naar de Eredivisie.  Na de verbouwing heeft het nieuwe Yanmar Stadion op de rand van Almere Stad en Almere Buiten capaciteit voor 4.501 supporters. Alle die plekken zijn dit seizoen, notabene in een seizoen waar niemand er bij mag zijn in het stadion, uitverkocht!

Alles en iedereen bij de club zet zijn beste beentje voor om de Almeerse betaald voetbalclub op sportief vlak een contender te laten zijn. Het programma ‘Almere & the City’ doet op sociaal maatschappelijk vlak hetzelfde. Het bestaat uit acht verschillende projecten om Almere veiliger, beter en gezonder te maken.

De Vriendenloterij vindt het belangrijk om een steentje bij te dragen aan deze mooie club. Speel mee voor Almere City FC! De club ontvangt dan minimaal 40% van de lotprijs. Met uw bijdrage verzorgt Almere City FC sfeerinitiatieven in en rond de stad en het stadion om de supporters, en de doelgroepen die wel een verzetje kunnen gebruiken, in het hart te raken.

De Vriendenloterij ondersteunt initiatieven op het maatschappelijk belang van gezondheid en welzijn, dit zijn juist de projecten waar Almere City FC en Almere & The City onlangs voor zijn onderscheiden met een Flevose Participatiepenning. Het zijn projecten waar spelers een zeer prominente rol in spelen, omdat ze zelf de projecten organiseren en de resultaten daarvan bewaren.

 

Bingo gratis mee en steun dit goede doel Ik ga meespelen
Algemeen directeur John Bes: ,,Het leveren van bijdragen aan de samenleving zit in de haarvaten van de organisatie, doordat het een integraal onderdeel vormt van de filosofie en bedrijfsvoering van deze betaald voetbalclub.  Alle medewerkers vervullen hierin een rol. De spelers van de A-selectie van Almere City FC zijn projectleider én ‘dragers’ van verschillende maatschappelijke projecten. Ze zetten zich samen met de medewerkers én sponsoren structureel, concreet en onvoorwaardelijk in voor een nog leukere, gezondere, slimmere en krachtigere provincie.”

Door Almere City FC te ondersteunen, speelt u mee voor mooie prijzen. Bijvoorbeeld seizoenkaarten of losse kaarten, een merchandise cadeaubon of een betaaltegoed op je seizoenkaart. Zelfs meet-and-greets met spelers uit de selectie horen tot de mogelijkheden wanneer er straks weer voor publiek gevoetbald mag worden.

Met jouw steun hoopt de VriendenLoterij dit jaar een fantastisch bedrag te kunnen schenken aan Almere City FC.