SC Cambuur

Speel nu mee en steun SC Cambuur-Leeuwarden

SC Cambuur-Leeuwarden is in 1964 opgericht en staat bekend om zijn geel-blauwe clubtenue. Voor het eerst in de geschiedenis staat de club meer dan twee seizoenen achtereen in de Eredivisie. Een stijgende lijn die de club graag vasthoudt.

Daarom is een investering in de jeugdopleiding ontzettend belangrijk voor SC Cambuur. Mede dankzij de steun van onze deelnemers die voor SC Cambuur spelen, wordt dit mogelijk gemaakt.

Speel mee voor dit goede doel

De SC Cambuur-jeugd heeft de toekomst

De VriendenLoterij is sinds 2005 Maatschappelijk Partner van de Eredivisie. Door dit partnerschap kunnen deelnemers van de VriendenLoterij hun Eredivisieclub steunen met een lot.

Als u meespeelt met de VriendenLoterij voor SC Cambuur, ontvangt de voetbalclub 50% van uw inleg. Met deze bijdrage kan de club investeren in haar jeugdopleiding, zodat het jong talent zich kan ontwikkelen.

SC Cambuur en de VriendenLoterij

Voor de VriendenLoterij onderstreept het partnerschap met de Eredivisie het maatschappelijk belang van sport en andere activiteiten in clubverband. Deze sociale samenwerking heeft een positieve invloed op de jeugd van SC Cambuur, maar ook op onze deelnemers en voetbalfans van SC Cambuur.

Door SC Cambuur te steunen met een lot, speelt u mee voor fantastische Eredivisieprijzen. Prijzen zoals SC Cambuur seizoenkaarten, tickets, Fanshop cadeaukaarten en zelfs meet-and-greets met spelers uit de SC Cambuur-selectie. Wacht niet langer en steun uw favoriete Eredivisieclub!

Speel mee voor dit goede doel

Koop een lot
Web
www.cambuur.nl
Adres
Cambuurplein 44
8921RG Leeuwarden
Ontvangen in 2015
€ 33.925,-