SC Cambuur

Speel nu mee en steun de jeugdopleiding van SC Cambuur!

Het gaat goed met de jeugdopleiding van SC Cambuur! Er stromen steeds meer spelers door naar Jong SC Cambuur en het niveau gaat niet alleen zichtbaar, maar ook qua divisie steeds meer omhoog. Uiteraard is dit -sinds de opleiding in 2016/2017 weer volledig zelfstandig is geworden- nog maar het begin en willen we ook in het eerste elftal zo snel mogelijk zelfopgeleide spelers met het Cambuur-DNA terugzien.

Maar dit kunnen we natuurlijk niet alleen en daarom kunnen we de hulp van de supporters goed gebruiken! Als je namelijk voor onze club meespeelt met de Vriendenloterij steun je de Jeugdopleiding en zorg je er mede voor dat we in de toekomst weer eigen talenten op het veld in het Cambuur Stadion gaan zien.

Speel mee voor dit goede doel

De SC Cambuur-jeugd heeft de toekomst

Als u meespeelt met de VriendenLoterij voor SC Cambuur, ontvangt de voetbalclub 50% van uw inleg. Met deze bijdrage kan de club investeren in haar jeugdopleiding, zodat het jong talent zich kan ontwikkelen.

SC Cambuur en de VriendenLoterij

Voor de VriendenLoterij onderstreept het partnerschap met voetbalclubs die uitkomen op het hoogste niveau het maatschappelijk belang van sport en andere activiteiten in clubverband. Deze sociale samenwerking heeft een positieve invloed op de jeugd van SC Cambuur, maar ook op onze deelnemers en voetbalfans van SC Cambuur.

Door SC Cambuur te steunen met een lot, speelt u mee voor fantastische voetbalprijzen. Prijzen zoals SC Cambuur seizoenkaarten, tickets, Fanshop cadeaukaarten en zelfs meet-and-greets met spelers uit de SC Cambuur-selectie. Wacht niet langer en steun uw favoriete voetbalclub!

Speel mee voor dit goede doel

Koop een lot
Web
www.cambuur.nl
Adres
Cambuurplein 44
8921RG Leeuwarden