Ruud van Nistelrooy Academy

ruud van nistelrooy foundation

Ieder kind heeft een talent. Of dat nou sporten, leren, tekenen of muziek maken is. Maar niet ieder kind krijgt de kans om dat talent te ontwikkelen. De ruud van nistelrooy foundation leert begeleiders hoe zij de talenten van deze kinderen kunnen signaleren en stimuleren.

De ruud van nistelrooy foundation - opgericht door VriendenLoterij Ambassadeur Ruud van Nistelrooy - geeft bestaande coaches, scholen en begeleiders trainingen en workshops. Kinderbegeleiding, verschillende coach-elementen én persoonlijke ervaringen van Ruud komen hierin bij elkaar. In deze positieve trainingsmethode staat het kind centraal.

Kenniscentrum ruud van nistelrooy foundation

In het Kenniscentrum van de ruud van nistelrooy foundation in Den Bosch kunnen begeleiders, coaches en trainers terecht. Ook komen hier jaarlijks 60 kinderen die persoonlijk begeleid worden.

Talent moet je koesteren

Alles dus, om zoveel mogelijk kinderen te laten ervaren dat ze vaak veel meer kunnen dan ze dachten. Dat talent iets is om te koesteren en dat ze kansen moeten pakken als die voorbij komen. Maar vooral om kinderen het grootste cadeau te geven dat je in het leven kunt krijgen: vertrouwen op je eigen kracht.

Lees meer over Ruud van Nistelrooy

Gesteund sinds 2012
Ontvangen in 2018
€ 100.000,-
Totaal ontvangen
€ 2,3 miljoen
Door deelnemers gekozen
€ 150.093
"Mijn foundation gunt elk kind de kans om te schitteren. Geweldig hoe de rvn coaches de kinderen helpen bouwen aan zelfvertrouwen, mede door de VriendenLoterij."
Ruud van Nistelrooy Oprichter