NAC Breda jeugd

Speel nu mee en steun NAC Breda

NAC Breda is terug van weggeweest! Na een aantal seizoenen in de Jupiler League gespeeld te hebben, werd de club vijfde en mocht ze meedoen aan de play-offs. Hierin wist de club zowel thuis als uit te winnen. Hierdoor keerde NAC - dat staat voor Noad Advendo Combinatie - Breda na een paar jaar afwezigheid weer terug in de Eredivisie.

Ook in de toekomst wil de voetbalclub uit Brabant zich blijven ontwikkelen. Daarom investeert de club in haar NAC jeugdopleiding, zodat jonge talenten het beste uit zichzelf kunnen halen.

Speel mee voor dit goede doel

De NAC Breda-jeugd heeft de toekomst

De VriendenLoterij is sinds 2005 Maatschappelijk Partner van de Eredivisie. Door dit partnerschap kunnen deelnemers van de VriendenLoterij hun Eredivisieclub steunen met een lot.

Dankzij onze deelnemers en trouwe NAC Breda supporters ontvangt de voetbalclub jaarlijks een fantastisch bedrag voor de jeugdopleiding. Deze bijdrage maakt het voor NAC Breda mogelijk om de kwaliteit van de jeugdopleiding te verbeteren. Denk hierbij aan de aanschaf van nieuwe materialen, vervoer naar trainingen en ondersteuning van scholing.

NAC Breda en de VriendenLoterij

Voor de VriendenLoterij onderstreept het partnerschap met de Eredivisie het maatschappelijk belang van sport en andere activiteiten in clubverband. Deze sociale samenwerking heeft een positieve invloed op de jeugd van NAC Breda, maar ook op de voetbalfans.

Door NAC Breda te steunen, maakt u ook kans op fantastische Eredivisieprijzen. Prijzen zoals NAC Breda seizoenkaarten, tickets, Fanshop cadeaukaarten en zelfs meet-and-greets met spelers uit de NAC Breda-selectie.

Speel mee voor dit goede doel

Koop een lot
Totaal ontvangen
€ 946.570
Door deelnemers gekozen
€ 92.819