N.E.C. jeugd

Speel nu mee en steun N.E.C.

N.E.C. - Nijmegen Eendracht Combinatie - is opgericht in 1900. Het thuishonk van de club is het Goffertstadion. Na in het seizoen 2014-2015 afwezig geweest te zijn, vocht de club zich terug in de Eredivisie.

De Nijmeegse voetbalclub staat geen moment stil en is constant in ontwikkeling. #SamenbeterNEC staat voor deze continue ontwikkeling. N.E.C. wil het beste uit zichzelf halen op het gebied van kennis, vitaliteit en mentaliteit. Samenwerking met alle belanghebbenden staat hierbij centraal.

Speel mee voor dit goede doel

De N.E.C.-jeugd heeft de toekomst

Bij groei en ontwikkeling is een goede investering in de jeugdopleiding onmisbaar. Mede dankzij de steun van onze deelnemers kan N.E.C. investeren in de gezamenlijke jeugdopleiding met FC Oss.

Maarten Paes werd op 16-jarige leeftijd benaderd door N.E.C. om de Voetbal Academie N.E.C./FC Oss te komen versterken. Sindsdien gaat het hard met de talentvolle keeper. Waar Maarten bij zijn amateurvereniging weinig feedback kreeg, ging het er op de jeugdopleiding van N.E.C. serieuzer aan toe.

"Op de Voetbal Academie heb ik een enorme persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt"

Hij bekeek analysebeelden, ging meer en specifieker trainen en kreeg gerichte feedback, ook van keeperstrainer Wilfried Brookhuis.
Maarten: "Doordat ik ben aangenomen op de Voetbal Academie van N.E.C. heb ik een enorme persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt en ben ik bewuster gaan keepen, met meer oog voor detail." Vanaf het seizoen 2016-2017 maakt hij deel uit van de selectie van het eerste elftal.

Met uw steun krijgen andere jeugdspelers zoals Maarten deze onmisbare begeleiding op de Voetbal Academie. Dit is niet alleen belangrijk voor talentontwikkeling van de spelers, maar voornamelijk voor hun persoonlijke ontwikkeling. Dankzij deze persoonlijke begeleiding kunnen juist spelers die weer teruggaan naar het amateurvoetbal een voorbeeldrol vervullen voor hun clubgenoten.

Als u meespeelt in de VriendenLoterij voor N.E.C. gaat de helft van uw lotprijs rechtstreeks naar de jeugdopleiding van N.E.C. Ook komt uw steun ten goede van maatschappelijke projecten van uw club. Zo hoeft niemand aan de zijlijn te staan, maar kan iedereen meedoen in de samenleving.

N.E.C. en de VriendenLoterij

De VriendenLoterij is sinds 2005 maatschappelijk partner van de Eredivisie. Met dit partnerschap onderstreept de VriendenLoterij het maatschappelijk belang van sport en andere activiteiten in clubverband. Deze sociale samenwerking heeft een ontzettend grote impact op de jeugd, maar ook op onze deelnemers die fan zijn van N.E.C.

Door N.E.C. te steunen, maakt u kans op fantastische Eredivisieprijzen. Prijzen zoals N.E.C. seizoenkaarten, tickets, Fanshop cadeaukaarten en zelfs meet-and-greets met spelers uit de N.E.C.-selectie.

Speel mee voor dit goede doel

Koop een lot
Totaal ontvangen
€ 850.733
Door deelnemers gekozen
€ 55.053