Speel nu mee en steun Go Ahead Eagles

Het ontstaan van Go Ahead Eagles vindt plaats in het begin van de 20e eeuw. In 1902 wordt voetbalclub Be Quick opgericht. In het seizoen van 1905/1906 verandert de club haar naam naar Go Ahead Eagles.

Daarnaast heeft Go Ahead oog voor jong talent. Jongens die geselecteerd worden voor de voetbalschool blijven voetballen bij hun amateurclub. Eén keer in de week (woensdagmiddag) trainen ze bij Go Ahead Eagles. Wie het goed doet, heeft kans door te stromen naar het C-elftal.

Speel mee voor dit goede doel

De Go Ahead Eagles-jeugd heeft de toekomst

Als u meespeelt in de VriendenLoterij voor Go Ahead Eagles, gaat de helft van uw lotprijs naar deze club. Met deze bijdrage versterkt Go Ahead Eagles de basis voor de jeugdopleiding. Sociale begeleiding, huiswerkbegeleiding en studielokalen zijn hierin onmisbaar.

Talenten die het betaald voetbal uiteindelijk niet halen, krijgen zo toch een goede basis mee. Bij het terugkeren naar het verenigingsleven, vervullen ze hiermee ook een voorbeeldfunctie voor medespelers.

Go Ahead Eagles en de VriendenLoterij

De VriendenLoterij is sinds 2005 Maatschappelijk Partner van de Eredivisie. Dit heeft een maatschappelijke en sociale impact op kinderen in Nederland. De talenten die het niet redden tot het betaalde voetbal zijn hierdoor voorzien van een goede basis voor de toekomst.

Door Go Ahead Eagles te steunen met een lot, maakt u kans op fantastische Eredivisieprijzen. Prijzen zoals Go Ahead Eagles seizoenkaarten, tickets, Fanshop cadeaukaarten en zelfs meet-and-greets met spelers uit de Go Ahead Eagles-selectie.

Speel mee voor dit goede doel

Koop een lot
Totaal ontvangen
€ 251.071
Door deelnemers gekozen
€ 64.253