Een Vriendendienst

Giovanni van Bronckhorst Foundation i.s.m. Edwin van der Sar Foundation en Dirk Kuyt Foundation

De drie voetbalvrienden zijn op een missie om iets terug te doen voor de samenleving. Edwin zet zich in voor mensen met Hersenletsel, Dirk voor de gehandicaptensport en Giovanni maakt het verschil voor kinderen met een leerachterstand. Met Een Vriendendienst slaan zij hun handen ineen.

Dankzij uw deelname is dit Extra Project uit 2013 gerealiseerd. In totaal ontving dit project een fantastische bijdrage van maar liefst € 350.000,-.

Edwin, Dirk en Gio in de keuken voor het goededoel

Met het platform Een Vriendendienst doen de voetbalvrienden iets terug voor de maatschappij. Van Bronckhorst:"Na onze carrières willen we graag iets terug doen voor de mensen die ons al die tijd gesteund hebben."

"Vaak vragen goede doelen en particulieren initiatieven onze inzet om de aantrekkingskracht van hun evenementen en acties te vergroten. Maar de agenda laat het simpelweg niet toe om overal aan mee te werken", vervolgt Van Bronckhorst.

Speciaal voor de lancering van Een Vriendendienst hebben de vrienden hun agenda vrijgemaakt. Ze staan een hele avond in de keuken om de goede doelen die altijd klaar staan voor een ander eens flink te verwennen. Bekijk hieronder hoe de ex-internationals voor een avond een carrière switch maakten naar geweldige chef-koks.

Met het platform Een Vriendendienst kunnen de ex-internationals iets betekenen voor goede doelen. In Nederland zijn er duizenden goede doelen die afhankelijk zijn van vriendendiensten. Klusjesmannen, collectanten, begeleiders en andere vrijwilligers zorgen ervoor dat goede doelen hun werk kunnen blijven doen.

Om een vriendendienst tot een succes te maken zijn er vaak meerdere vrienden nodig met diverse talenten. Dit kan van alles zijn: van schilder tot ICT-expert of van cateraar tot boekhouder. Op www.eenvriendendienst.nl worden vraag en aanbod van vriendendiensten aan elkaar gekoppeld.

Ga naar de website van Een Vriendendienst

Lees meer over de Giovanni van Bronckhorst Foundation
Lees meer over de Edwin van der Sar Foundation
Lees meer over de Dirk Kuyt Foundation

Ontvangen in 2013
€ 350.000,-