Edwin van der Sar Foundation

Edwin van der Sar Foundation

Jaarlijks worden 130.000 mensen in Nederland plotseling geconfronteerd met hersenletsel, waarna ze vaak nog levenslang kampen met de gevolgen. Onder het motto ‘never ever give up’ zet de Edwin van der Sar Foundation zich in voor mensen met een hersenbeschadiging.

De foundation - opgericht door VriendenLoterij Ambassadeur Edwin van der Sar - stimuleert deze doelgroep om in beweging te komen en te blijven. Niet alleen tijdens de revalidatiefase, maar ook in de periode daarna! Actief bezig zijn is noodzakelijk voor herstel van de lichamelijke beperkingen én goed voor het zelfvertrouwen en sociaal contact.

Stimuleringsfonds

De Edwin van der Sar Foundation kent naast haar projecten ook een eigen Stimuleringsfonds. Initiatieven voor deze doelgroep met aandacht voor activiteit, sport- en bewegen kunnen via het Stimuleringsfonds financiële ondersteuning aanvragen. Denk aan hulp bij aanschaf van specialistische materialen zoals zwembad-liften, duo-fietsen en spelmaterialen.

Het leven weer oppakken

Mede dankzij uw deelname realiseert de Edwin van der Sar Foundation sport- en beweegprojecten en diverse opties voor actieve dagbesteding, zodat deze doelgroep het leven weer kan oppakken!

Lees meer over Edwin van der Sar

Speel mee voor dit goede doel

Koop een lot
Gesteund sinds 2012
Ontvangen in 2018
€ 100.000
Totaal ontvangen
€ 1,3 miljoen
Door deelnemers gekozen
€ 129.789
"Dankzij de steun van de VriendenLoterij kunnen we een grote groep patiënten helpen tijdens hun revalidatie en daarna!"
Annemarie van der Sar Oprichter