De Graafschap jeugd

Speel mee en steun De Graafschap

De Graafschap, de voetbalclub uit Doetinchem, is opgericht in 1954. De club verwierf met veel strijdlust een plek in de Eredivisie. Hiermee maakt De Graafschap ook onderdeel uit van het maatschappelijk partnerschap met de VriendenLoterij.

De Graafschap, die zijn thuisbasis in het stadion De Vijverberg heeft gevonden, hecht veel waarde aan jong talent. Met de steun van onze deelnemers, kan de club in de jeugd investeren.

Speel mee voor dit goede doel

De Graafschap-jeugd heeft de toekomst

De VriendenLoterij is sinds 2005 Maatschappelijk Partner van de Eredivisie. Door dit partnerschap kunnen deelnemers van de VriendenLoterij hun Eredivisieclub steunen met een lot.

Als u meespeelt met de VriendenLoterij voor De Graafschap, gaat de helft van uw inleg naar deze club. Met deze bijdrage investeert De Graafschap in de Voetbalacademie. Dé plek waar jong voetbaltalent uit de Achterhoek zich kan ontwikkelen.

De Graafschap en de VriendenLoterij

Voor de VriendenLoterij onderstreept het partnerschap met de Eredivisie het maatschappelijk belang van sport en andere activiteiten in clubverband. Deze sociale samenwerking heeft een positieve invloed op de jeugd van De Graafschap, maar ook op de voetbalfans.

Door De Graafschap te steunen, maakt u ook kans op fantastische Eredivisieprijzen. Prijzen zoals De Graafschap seizoenkaarten, tickets, Fanshop cadeaukaarten en zelfs meet-and-greets met spelers uit De Graafschap-selectie.

Speel mee voor dit goede doel

Koop een lot
Totaal ontvangen
€ 259.183
Door deelnemers gekozen
€ 24.368