Speel nu mee en steun AZ

AZ Alkmaar is een professionele voetbalclub uit de Zaanstreek, Noord-Holland. De club speelt al haar thuiswedstrijden in het AFAS stadion. De naam AZ staat voor Alkmaar Zaanstreek en is al sinds 1998 actief op het hoogste niveau, de Eredivisie.

De voetbalclub draait sinds het 2004-2005 seizoen mee in de subtop van de Eredivisie competitie. Vanzelfsprekend wilt AZ deze goede prestaties vasthouden. Hierdoor is de focus op de AZ Jeugdopleiding van groot belang.

Speel mee voor dit goede doel

De AZ-jeugd heeft de toekomst

Dankzij het partnerschap met de Eredivisie kunnen VriendenLoterij-deelnemers AZ Alkmaar steunen met een lot. Met de bijdrage investeert AZ in de jeugdopleiding, waar de club veel tijd en aandacht aan besteedt.

Jeugdspeler Jasper Schendelaar weet hier alles van. Hij werd gekozen tot Speler van de Maand en mocht een keer meetrainen met het eerste elftal. Dit zorgde natuurlijk voor blijdschap bij de sluitpost.

Jasper hecht veel waarde aan de vertrouwde momenten en de gerichte aandacht bij AZ. Het is de warmte van de club die ervoor zorgt dat Jasper zich optimaal kan ontwikkelen. “De staf weet precies hoe ik in elkaar steek en wat goed voor mij is. Dat zorgt ervoor dat ik er vertrouwen in heb een goede keeper te worden. AZ voelt als een familie."

Niet voor niets is de club een keer bekroond met een award voor de beste jeugdopleiding. De jeugdopleidingen van Ajax, Feyenoord en PSV liet AZ hiermee achter zich.

AZ en de VriendenLoterij

De VriendenLoterij en AZ zijn al sinds 2005 met elkaar verbonden als Maatschappelijk Partners.

Deze steun heeft niet alleen veel invloed op de club, maar ook op u als deelnemer. Als u meespeelt voor AZ Alkmaar maakt u automatisch kans op geweldige Eredivisieprijzen. De prijzen variëren van meet-and-greets met de AZ-selectie tot AZ seizoenkaarten en AZ-tickets.

AZ jeugdopleiding

Speel mee voor dit goede doel

Koop een lot
Web
www.az.nl
Totaal ontvangen
€ 1,4 miljoen
Door deelnemers gekozen
€ 147.991