Geldprijzen

Geld spelletjes spelen

Met diverse spelletjes maakt u kans op mooie geldprijzen. Naast geld zijn er ook leuke andere prijzen zoals cadeaubonnen, dagjes weg, vakanties en auto’s te winnen. Bijvoorbeeld met Bingo, VriendenPrijzen en VriendenPunten.

Bingo, AutoJackpot en meer

Een van de VriendenLoterij-spellen is de wekelijkse Bingo. Download uw Bingokaarten op de website en maak kans op een van de vele prijzen. Elke week trekt de notaris 30 getallen en maakt ze direct bekend. U maakt niet alleen kans op een Apple-pakket of een VriendenLoterij-fiets, maar ook op mooie geldprijzen.

Geld winnen

Geld verdienen met spelletjes kan op vele manieren. Maar maakt geld echt gelukkig? De Nationale Postcode Loterij heeft dit onderzocht. Het blijkt dat geld niet zo zeer gelukkig maakt, maar wel meer vrijheid geeft. Met geldprijzen kunt u namelijk mooie dingen doen. Maak die reis waarvan u zo vaak droomt of koop de auto die u al zolang op het oog heeft.

Naast geldprijzen zijn er ook unieke belevenissen te winnen. Van dagjes weg tot dinercheques. Iedere VriendenLoterij-deelnemer maakt kans op VriendenPrijzen. Geweldige belevenissen die u samen met uw vrienden kunt winnen.

Geld verdienen met spelletjes

Bij de VriendenLoterij maakt u maandelijks kans op meer dan 100.000 prijzen tot maar liefst € 100.000,-. Nieuwsgierig naar de prijzen die u deze maand kunt winnen? Op de prijzenpagina vindt u een overzicht van de prijzen van deze maand. Elke 9de van de maand maken we de winnende lotnummers bekend op de uitslagenpagina.

Vakantie twv 1500

Win een vakantie t.w.v. € 1.500,-

Bij de VriendenLoterij maakt u altijd kans op te gekke prijzen. Een van de mooie prijzen die u kunt winnen met de maandelijkse trekking is een vakantie t.w.v. € 1.500,-.

Lees meer

Prijzen

Prijzen winnen

Van een auto tot een uitstapje naar keuze, geld prijzen en meer. Bij de VriendenLoterij maakt u elke maand kans op mooie prijzen.

Lees meer