Veelgestelde vragen

Wat kost een lot?

Een lot kost 14 euro per trekking. Minimaal 40% van de lotprijs gaat naar 46 goede doelen die zich inzetten voor gezondheid en welzijn in Nederland, of naar een club of vereniging naar keuze. Met uw lot(en) maakt u elke trekking kans op prachtige prijzen! U kunt op elk gewenst moment opzeggen.

Hoe weet u of u gewonnen heeft?

Prijswinnaar VriendenLoterij € 50.000

Hoe weet u of u gewonnen heeft?

De uitslagen van alle winnende lotnummers vindt u elke 9e van de maand op onze uitslagenpagina. Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de uitslagen en zien of u gewonnen hebt? Meld u dan aan voor onze maandelijkse e-mail. Als u een geldprijs heeft gewonnen wordt deze automatisch op uw rekening gestort.

Ja, ik wil de uitslagen ontvangen

Wanneer wordt mijn lot afgeschreven?

Alle deelnemers spelen automatisch mee met de Bingo. Elke vrijdag vindt de bingotrekking plaats en maak je met jouw bingokaart kans op vele prijzen, met elke week gegarandeerd 100.000 euro! Er zijn elke week gemiddeld 80.000 winnaars. De eerst bingotrekking van de desbetreffende maand vindt eerder plaats dan de lotnummertrekking. Dit betekent dat wij jouw lotprijs eerder van je rekening afschrijven dan je van ons gewend bent, zodat jouw bingokaart actief is en je kans maakt op vele prijzen.

Lees meer