Veelgestelde vragen

Waarom Bingo bij de VriendenLoterij?

Voor jou en alle andere deelnemers willen we dat er altijd iets te beleven is. Daarom spelen we nu elke week het gezelligste spel van Nederland: VriendenLoterij Bingo! Tijdloos, leuk voor iedereen en je kunt thuis op de bank meespelen. En het mooie is: je maakt nu niet elke maand maar elke week kans op prijzen tot € 100.000.- We hebben elke week gemiddeld 80.000 winnaars en dus ook veel meer prijzen dan voorheen.

Wat verandert er voor jou als deelnemer?

Er zijn nu elke maand vier of vijf wekelijkse trekkingen en één maandelijkse trekking op lotnummer. Daarnaast maak je twee keer per jaar kans op prijzen bij de SuperBingo als je ook meespeelt voor de extra trekkingen.

VriendenLoterij Bingo betekent voor jou:

  • Vaker kans op prijzen: nu elke week een Bingotrekking in het bijzijn van de notaris, in plaats van maandelijks.
  • Meer kans op prijzen: nu gemiddeld 80.000 prijzen per week, dat was gemiddeld 100.000 prijzen per maand.
  • Elke week kans op € 100.000,- die er gegarandeerd uitgaat!
  • Nog meer plezier: je kunt zeven weken lang live meespelen tijdens BINGO! De 100.000 euro quiz, elke zaterdag om 21.30 uur op SBS6.

Omdat er voortaan elke week een trekking is, schrijven wij jouw inleg wel eerder af dan normaal. Zo weet jij zeker dat je Bingokaart actief is wanneer je meespeelt en - wie weet! - de € 100.000,- wint.

Waar en wanneer zie ik de uitslag?
Van 17 oktober tot en met 28 november 2020 maken we elke zaterdagavond de Bingogetallen bekend in BINGO! De 100.000 euro quiz om 21.30 uur op SBS6. De uitslag vind je daarna ook op vriendenloterij.nl/uitslagen
Vanaf december zie je de uitslag elke vrijdag op vriendenloterij.nl/uitslagen en op onze sociale kanalen.
Hoe weet ik welke prijs ik heb gewonnen?

Op vriendenloterij.nl/uitslagen zie je niet alleen de getrokken Bingogetallen, maar ook de prijzen. Met een volle kaart heb je altijd prijs. De getrokken Bingobal die jouw kaart vol maakt, bepaalt welke prijs je wint. Neem als voorbeeld de prijzenladder van 17 oktober. Heb je een volle kaart bij de 27e getrokken bal? Dan win je Apple AirPods. Heb je als eerste Bingo? Dan vervalt de prijs op de prijzenladder en win jij € 100.000,-!


Geen zin om zelf mee te bingoën? Geen probleem! Als je wint krijg je binnen 4 weken na de trekking bericht en ontvang je automatisch je prijs.

Wat kost mijn lot?

Tot de trekking van januari blijft de lotprijs gelijk, namelijk € 14,- per lot. Je maakt tot die tijd voor hetzelfde bedrag vaker kans op méér prijzen en speelt (als je daarvoor hebt gekozen) in november mee met de SuperBingo, ook voor 14 euro. Minimaal 40% van de lotprijs gaat naar 46 goede doelen die zich inzetten voor gezondheid en welzijn in Nederland, of naar een club of vereniging naar keuze. Vanaf de trekking van januari betaal je € 14,25 per lot per maand en speel je ook nog twee keer per jaar mee met twee extra trekkingen van SuperBingo, ook voor € 14,25 per trekking.