Autojackpot

De VriendenLoterij AutoJackpot

U wilt toch ook kans maken op een Volkswagen Polo?
U maakt elke jackpottrekking met de laatste zeven cijfers van uw mobiele nummer kans op Volkswagen Polo's! Valt de VW Polo op een combinatie die niet meespeelt? Dan schuift deze auto door naar de jackpot van de volgende maand.

Vul het onderstaande formulier in en speel mee in de VriendenLoterij
U maakt dan direct kans op een Volkswagen Polo én op alle prijzen uit de prijzenpot van 2017.

project.general_error_message
Vul hier uw rekeningnummer in. Speelt u al mee met de loterij? Vul dan het rekeningnummer in waarvan maandelijks uw inleg wordt afgeschreven. U kunt uw rekeningnummer invullen of uw IBAN.
Wij storten gewonnen bedragen automatisch op dit rekeningnummer.

Via dit adres bevestigen wij uw deelname en laten wij weten of u in de prijzen gevallen bent.
Uw mobiele nummer is uw lotnummer.

Een (extra) lot kost € 13,50 per trekking. Er zijn 14 trekkingen per jaar.

  • De VriendenLoterij verwerkt uw gegevens volgens haar privacy statement.
  • Bestaande deelnemers maken al kans op dit prijzenpakket.
  • De maandelijkse trekking van de VriendenLoterij vindt plaats op de laatste doordeweekse dag vóór de 9e van de volgende maand (bijv.: de trekking van januari 2018 vindt plaats op 8 februari 2018). De 13e trekking vindt plaats op 8 augustus 2018 en de 14e trekking op 7 december 2018. De trekkingen vinden plaats vanaf 10.00 uur in de Van Eeghenstraat 70 te Amsterdam. De uitslagen van de maandelijkse trekkingen worden elke 9e van de maand gepubliceerd. Wijzigingen voorbehouden.
  • U speelt mee zolang u zelf wilt.
  • De auto's worden getrokken op universum (maximale grootte 10.000.000) en uitsluitend uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen in de VriendenLoterij. Auto's die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal één keer per jaar valt de AutoJackpot gegarandeerd. Zie www.vriendenloterij.nl/winkans

VriendenLoterij Jaarverslag van 2014

Jaarverslagen

Onze jaarverslagen zijn digitaal door te bladeren. Zoom in op artikelen, bekijk filmpjes van prijswinnaars of lees meer over onze goede doelen.

Bekijk het jaarverslag van 2017