Autojackpot

De VriendenLoterij AutoJackpot

U wilt toch ook kans maken op een Volkswagen Polo?
U maakt elke jackpottrekking met de laatste zeven cijfers van uw mobiele nummer kans op Volkswagen Polo's! Valt de VW Polo op een combinatie die niet meespeelt? Dan schuift deze auto door naar de jackpot van de volgende maand.

Vul het onderstaande formulier in en speel mee in de VriendenLoterij
U maakt dan direct kans op een Volkswagen Polo én op alle prijzen uit de prijzenpot van 2018.

project.general_error_message
Vul hier uw rekeningnummer in. Speelt u al mee met de loterij? Vul dan het rekeningnummer in waarvan maandelijks uw inleg wordt afgeschreven. U kunt uw rekeningnummer invullen of uw IBAN.
Wij storten gewonnen bedragen automatisch op dit rekeningnummer.

Via dit adres bevestigen wij uw deelname en laten wij weten of u in de prijzen gevallen bent.
Uw mobiele nummer is uw lotnummer.

Een (extra) lot kost € 13,50 per trekking. Er zijn 14 trekkingen per jaar.

  • De VriendenLoterij verwerkt uw gegevens volgens haar privacy statement.
  • Bestaande deelnemers maken al kans op dit prijzenpakket.
  • De maandelijkse trekking van de VriendenLoterij wordt uitgevoerd op de laatste werkdag vóór de 9e van de volgende maand (bijv.: de trekking van januari 2018 wordt uitgevoerd op 8 februari 2018). De 13e trekking wordt uitgevoerd op 8 augustus 2018 en de 14e trekking op 7 december 2018. De trekkingen vinden plaats vanaf 10.00 uur in de Beethovenstraat 200 te Amsterdam. De uitslagen van de maandelijkse trekkingen worden elke 9e van de maand gepubliceerd. Wijzigingen voorbehouden.
  • U speelt mee zolang u zelf wilt.
  • De auto's worden getrokken op universum (maximale grootte 10.000.000) en uitsluitend uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen in de VriendenLoterij. Auto's die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal één keer per jaar valt de AutoJackpot gegarandeerd. Zie www.vriendenloterij.nl/winkans

* De auto's worden getrokken op universum en uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen. De verhouding tussen meespelende loten en het universum is 1:15. Auto's die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal 1 keer per jaar valt de AutoJackpot. Alle bekendmakingen volgen uit de maandelijkse trekking. Zie ook www.vriendenloterij.nl/winkans.