Autojackpot

De VriendenLoterij AutoJackpot

U wilt toch ook kans maken op een Volkswagen Polo?
U maakt elke jackpottrekking met de laatste zeven cijfers van uw mobiele nummer kans op Volkswagen Polo's! Valt de VW Polo op een combinatie die niet meespeelt? Dan schuift deze auto door naar de jackpot van de volgende maand.

Vul het onderstaande formulier in en speel mee in de VriendenLoterij
U maakt dan direct kans op een Volkswagen Polo én op alle prijzen uit de prijzenpot van 2016. Wint u een auto in de AutoJackpot, en speelt u met uw winnende lotnummer mee met de Jackpotbonus, dan wint u óók nog € 10.000,-.

project.general_error_message
Vul hier uw rekeningnummer in. Speelt u al mee met de loterij? Vul dan het rekeningnummer in waarvan maandelijks uw inleg wordt afgeschreven. U kunt uw rekeningnummer invullen of uw IBAN.
Wij storten gewonnen bedragen automatisch op dit rekeningnummer.

Via dit adres bevestigen wij uw deelname en laten wij weten of u in de prijzen gevallen bent.
Uw mobiele nummer is uw lotnummer.

Een lot kost € 13,50 per trekking inclusief Jackpotbonus van € 0,50. Er zijn veertien trekkingen per jaar waarvan twee zonder Jackpotbonus.

  • De VriendenLoterij verwerkt uw gegevens volgens haar privacy statement.
  • Bestaande deelnemers maken al kans op dit prijzenpakket.
  • U speelt mee zolang u zelf wilt.
  • Geldprijzen van € 25.000,- en hoger worden gedeeld als er meerdere winnaars zijn met dezelfde laatste cijfers.
  • De auto's worden getrokken op universum (maximale grootte 10.000.000) en uitsluitend uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen in de VriendenLoterij. Auto's die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal één keer per jaar valt de AutoJackpot gegarandeerd. Zie www.vriendenloterij.nl/winkans
  • Meespelen zonder Jackpotbonus? Bel naar onze Ledenservice 0900 - 300 1400 (€ 0,50 per gesprek).

Wat kunt u winnen bij de VriendenLoterij?
* Geldprijzen van € 25.000,- en hoger kunnen verdeeld worden over meerdere winnaars. De auto’s worden getrokken op universum en uitsluitend uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen. De verhouding tussen meespelende loten en het universum is 1:15. Auto's die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal 1 keer per jaar valt de AutoJackpot. Voor meer informatie zie www.vriendenloterij.nl/winkans.