VriendenLoterij Dansmarathon

VriendenLoterij zet zich samen met Longfonds in voor 600.000 Nederlanders met onherstelbaar beschadigde longen

Met de ‘VriendenLoterij Dansmarathon’ wordt de komende vijf weken aandacht gevraagd voor mensen met een longziekte. Tijdens deze nationale campagne gaat minimaal 40 procent van ieder verkocht lot naar Longfonds. Zo gaat de VriendenLoterij samen met Longfonds voor een wereld waarin iedereen vrij kan ademen. Iets wat op dit moment voor 1.2 miljoen Nederlanders met een chronische longziekte nog een droom is.

VriendenLoterij Dansmarathon

50 uur non-stop dansen en live televisie

Tijdens De VriendenLoterij Dansmarathon dansen honderd koppels op de muziek van bekende dj’s en artiesten. Slechts één koppel wint een enorme geldprijs. Dat is het koppel dat na 50 uur het langst op de dansvloer heeft gestaan. Maar nog belangrijker: er wordt gedanst voor Longfonds.

De VriendenLoterij Dansmarathon is een nationale actie. Hiermee brengen wij het goede werk van de goede doelen die wij steunen onder de aandacht bij een breed publiek. Tijdens het 50-uur durende live dansspektakel Dansmarathon en in de weken voorafgaand aan het programma, gaat minimaal 40% van ieder lot dat tijdens de actie wordt verkocht naar Longfonds.

Steun Longfonds

Daarnaast maakt u kans op fantastische prijzen, want bij de VriendenLoterij is het alle dagen prijs! Met elk uur een winnaar van € 1.000,-, elke dag van € 10.000,-, elke week van € 100.000,- en elke maand een winnaar van € 1 MILJOEN. Speel nu mee, steun Longfonds en maak kans op fantastische prijzen.