Dit kunt u winnen bij de VriendenLoterij
* De auto's worden getrokken op universum en uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen. De verhouding tussen meespelende loten en het universum is 1:15. Auto's die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal 1 keer per jaar valt de AutoJackpot. Alle bekendmakingen volgen uit de maandelijkse trekking. Zie ook www.vriendenloterij.nl/winkans.
Ambassadeurs VriendenLoterij

Onze Ambassadeurs heten u welkom!

Onze Ambassadeurs, Lucille Werner, Gerard Joling, Irene Moors, Ruud van Nistelrooij en Esther Vergeer zetten zich met veel bevlogenheid in voor de goede doelen en de deelnemers van de VriendenLoterij.

Over onze Ambassadeurs

Lucille Werner legt u uit hoe de VriendenLoterij werkt

Uw mobiele nummer is uw lotnummer

Bij de VriendenLoterij is uw mobiele nummer uw lotnummer. Met uw lotnummer kunt u geweldige prijzen winnen. Ook maakt u kans op auto's uit de AutoJackpot met de laatste 7 cijfers van uw lotnummer!

Bekijk speluitleg

Vriendenpunten

Uw deelname is nog leuker met VriendenPunten

Als deelnemer spaart u automatisch VriendenPunten bij iedere trekking van de VriendenLoterij. Met deze VriendenPunten maakt u kans op extra geldprijzen.

Meer over VriendenPunten

VriendenFonds hartenwens

VriendenFonds hartenwensen gaan in vervulling

Iedereen kan soms wel een steuntje in de rug gebruiken. Ook Rivka uit Katwijk, die zich volop inzet voor het Prinses Beatrix Spierfonds. Alle reden om haar in het zonnetje te zetten!

Over het VriendenFonds