Prijzen in de PrijzenMarathon

De nieuwe Polo is de meest innovatieve auto in zijn klasse. Zo is hij voorzien van de nieuwste assistentiesystemen en het unieke entertainmentsysteem genaamd ‘MirrorLink’.

Bovendien zijn de stoere, compacte lijnen van de Polo verder aangescherpt. Zaken als comfort, veiligheid en afwerking zijn naar een nóg hoger plan getild. Dankzij de krachtige en tóch superzuinige TDI- of TSI-motor, rijdt u veilig en duurzaam op de weg.

Volkswagen Polo Volkswagen Polo Volkswagen Polo

Met het BladCadeau geeft u uzelf een heerlijk moment van rust cadeau. Ueen abonnement op een tijdschrift dat helemaal bij u past. Een tijdloos cadeau voor uzelf, waar u eindeloos van kunt genieten. Lees uw favoriete tijdschrift terwijl u ligt te zonnen op het strand, of lekker op de bank onder het genot van een heerlijke kop thee.

Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen ontvangt u meer informatie over uw prijs.

BladCadeau t.w.v. € 15,- BladCadeau t.w.v. € 15,- BladCadeau t.w.v. € 15,-

Met deze klassieke en stijlvolle fiets van de VriendenLoterij wil je graag gezien worden! De fiets is geïnspireerd door de Amsterdamse fiets uit de jaren '40 en heeft leren handvatten én een leren zadel. Dankzij de handige krat op de voorkant kunt u met gemak uw boodschappen of uw handtas kwijt.

Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen wordt uw prijs thuisbezorgd

VriendenLoterij Fiets VriendenLoterij Fiets VriendenLoterij Fiets

Wat zou u doen met deze fantastische cheque t.w.v. € 10.000,-? Een prachtige reis maken, het huis verbouwen, een nieuwe auto kopen, of het geld opzij zetten voor later?

Binnen vier weken na bekendmaking van de uitslagen ontvangt de winnaar het bedrag op zijn rekening.

* Geldprijzen van € 450,- en hoger worden belast met 29% kansspelbelasting. De belasting wordt door de VriendenLoterij afgedragen. Als u een prijs wint, ontvangt u het nettobedrag.

€ 10.000,- * € 10.000,- * € 10.000,- *

Verspreid een heerlijke en natuurlijke geur door uw hele huis met de geurstokjes van RITUALS. U heeft de keuze uit vier verschillende geuren, die perfect zijn voor de woonkamer, badkamer of uw slaapkamer.

Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen ontvangt u per post een RITUALS cadeaubon, waarmee u uw prijs kunt aanschaffen.

RITUALS minigeurstokjes RITUALS minigeurstokjes RITUALS minigeurstokjes

Wat zou u doen met een fantastisch geldbedrag? Een prachtige reis maken, het huis verbouwen, een nieuwe auto kopen, of het geld opzij zetten voor later?

Binnen vier weken na bekendmaking van de uitslagen ontvangt de winnaar het bedrag op zijn rekening.

*Geldprijzen van € 25.000,- en hoger worden gedeeld als er meerdere winnaars zijn met dezelfde laatste cijfers. Geldprijzen van € 450,- en hoger worden belast met 29% kansspelbelasting. De belasting wordt door de VriendenLoterij afgedragen. Als u een prijs wint, ontvangt u het nettobedrag.

€ 25.000,- * € 25.000,- * € 25.000,- *

De charmante stad Lissabon is de perfecte bestemming voor een stedentrip. Het historische centrum bestaat uit veel kronkelige straatjes en steile trappen. De populaire wijken als Baixa en Rossio zijn juist overzichtelijk opgezet met fijne pleintjes, goede winkelstraten en parken. Ga samen met een vriend(in) of een familielid op ontdekking in de Portugese hoofdstad.

Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen ontvangt u een brief met meer informatie over deze prijs.

Stedentrip Lissabon voor 2 personen Stedentrip Lissabon voor 2 personen Stedentrip Lissabon voor 2 personen

Kies uw eigen vakantiebestemming uit bij Corendon. Met deze reischeque t.w.v. 1.000,- kunt u op www.corendon.nl uw eigen vakantie samenstellen. Van zonnebaden op Curaçao tot snowboarden in de Bulgaarse bergen. Om de transfers en de vluchten hoeft u zich geen zorgen te maken. Ook dat kan Corendon voor u verzorgen. Goede reis!

Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen ontvangt u een brief met meer informatie over uw prijs. Hierin staat uw boekingscode vermeld waarmee u direct online uw vakantie kunt boeken.

Corendon reischeque t.w.v. € 1.000,- Corendon reischeque t.w.v. € 1.000,- Corendon reischeque t.w.v. € 1.000,-

Lanceer uw carrière als topchef met de keuze uit deze kookboeken! Een heerlijk en uitgebreid diner voor vrienden of juist lekkere hapjes die u snel op tafel kan zetten; voor elke gelegenheid vindt u een gepast recept in een van onze kookboeken.

Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen ontvangt u een e-mail waarin u een kookboek kunt kiezen of u ontvangt een brief met een persoonlijke code. Met deze persoonlijke code kunt u een prijs uitkiezen in onze prijzenshop. Als u een keuze gemaakt heeft, kunt u binnen twee weken uw prijs thuis verwachten.

De getoonde prijzen zijn voorbeelden. Het aanbod wisselt.

Heeft u al uw persoonlijke code ontvangen? Ga dan naar onze prijzenshop voor uw Kookboek naar Keuze.

Kookboek naar Keuze Kookboek naar Keuze Kookboek naar Keuze

Met de Smart Full HD led-tv van 40" van Philips, wordt een avond voor de buis een geheel nieuwe belevenis. U geniet niet alleen van bijzonder helder en levendig beeld dankzij de Pixel Plus HD-engine. Ook zijn familie en vrienden dichterbij dan ooit! Met deze led-tv voert u met het grootste gemak videogesprekken met uw dierbaren, waar ook ter wereld. Daarnaast kunt u moeiteloos gemiste uitzendingen terugkijken en heeft u toegang tot online apps zoals YouTube, Facebook en Twitter.

   Heeft u deze pijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen wordt uw prijs thuisbezorgd.

   Philips led-tv 40" Philips led-tv 40" Philips led-tv 40"

   De 6s is een grote vooruitgang op de iPhone 6. Het toestel is 70% sneller dan zijn voorganger, heeft een langere accuduur, schiet weergaloze foto’s en beschikt over ingebouwde 3D Touch technologie. Daarnaast heeft de iPhone 6s een sterkere en nog duurzamere aluminium behuizing, meer intern werkgeheugen en draait het op iOS 9, het nieuwste besturingssysteem van Apple.

   Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen wordt uw prijs thuisbezorgd.

   Apple iPhone 6s Apple iPhone 6s Apple iPhone 6s

   Wat zou u doen met deze fantastische cheque t.w.v. € 2.500,-? Een mooie reis maken, het bedrag besteden aan de inrichting van uw huis, of het geld opzij zetten voor later?

   Binnen vier weken na bekendmaking van de uitslagen ontvangt de winnaar het bedrag op zijn rekening.

   *Geldprijzen van € 450,- en hoger worden belast met 29% kansspelbelasting. De belasting wordt door de VriendenLoterij afgedragen. Als u een prijs wint, ontvangt u het nettobedrag.

   € 2.500,- * € 2.500,- * € 2.500,- *

   Wat zou u doen met deze fantastische cheque t.w.v. € 1.000.000,-? Een mooie reis maken, het bedrag besteden aan de inrichting van uw huis, of het geld opzij zetten voor later?

   Binnen vier weken na bekendmaking van de uitslag ontvangen de winnaars het bedrag op hun rekening.

   *Geldprijzen van € 25.000,- en hoger worden gedeeld als er meerdere winnaars zijn met dezelfde laatste cijfers. Geldprijzen van € 450,- en hoger worden belast met 29% kansspelbelasting. De belasting wordt door de VriendenLoterij afgedragen. Als u een prijs wint, ontvangt u het nettobedrag.

   € 1 MILJOEN* € 1 MILJOEN* € 1 MILJOEN*

   Met het Uitstapje naar Keuze trekt u er samen met drie vrienden of familieleden op uit! Kiest u voor een dierentuin of gaat u liever naar een pretpark? De uitstapjes zijn verspreid over heel Nederland. Deze prijs geeft u de keuze uit verschillende uitstapjes voor de hele familie! De getoonde uitstapjes zijn voorbeelden. Het aanbod van uitstapjes wisselt.

   Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslag ontvangt u een persoonlijke code per post. Met deze persoonlijke code kiest u een prijs in onze prijzenshop. Als u een keuze gemaakt heeft, bezorgen wij u binnen twee weken uw prijs.

   Uitstapje naar Keuze 4 personen Uitstapje naar Keuze 4 personen Uitstapje naar Keuze 4 personen

   Met zijn karakteristieke styling doet de Kymco Like u direct verlangen naar een cappuccino op een zonnig terras. De scooter is voorzien van een moderne 4-takt motor, die ervoor zorgt dat de Kymco Like betrouwbaar, zuinig, stil en schoon is.

   Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen ontvangt u per post meer informatie over de thuisbezorging van uw prijs.

   Kymco Like scooter Kymco Like scooter Kymco Like scooter

   Beleef met het hele gezin een onvergetelijke zomerdag in het Herman van Veen Arts Center, in de bossen van Soestduinen. De dag begint met een rondleiding door een boswachter. In de middag geniet u van een hartige lunch met drankjes. De dag sluit u af met de muzikale voorstelling De Radiodagen, ingeleid door Herman van Veen. Dit bijzondere arrangement vindt plaats op 17, 18, 25 of 26 december 2016.

   Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen ontvangt u per post meer informatie over deze prijs.

   Herman van Veen arrangement voor 4 personen Herman van Veen arrangement voor 4 personen Herman van Veen arrangement voor 4 personen

   Bak lekker bruin op het strand van Curaçao of ga samen met vrienden op wintersport. Met deze prijs kunt u zelf uw vakantie samenstellen ter waarde van € 7.500,-. Dus of het nu een luie zonvakantie of een sportieve trip wordt, u bepaalt zelf waar u naartoe gaat!

   Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen ontvangt u een brief met meer informatie over uw prijs.

   Droomreis t.w.v. € 7.500,- Droomreis t.w.v. € 7.500,- Droomreis t.w.v. € 7.500,-

   Wat zou u doen met deze fantastische cheque t.w.v. € 250,-? Een heerlijk diner met het hele gezin, het bedrag besteden aan de inrichting van uw huis, of het geld opzij zetten voor later?

   Binnen vier weken na bekendmaking van de uitslagen ontvangt de winnaar het bedrag op zijn rekening.

   € 250,- € 250,- € 250,-

   Wat zou u doen met deze fantastische cheque t.w.v. € 1.000,-? Een mooie reis maken, het bedrag besteden aan de inrichting van uw huis, of het geld opzij zetten voor later?

   Binnen vier weken na bekendmaking van de uitslagen ontvangt de winnaar het bedrag op zijn rekening.

   * Geldprijzen van € 450,- en hoger worden belast met 29% kansspelbelasting. De belasting wordt door de VriendenLoterij afgedragen. Als u een prijs wint, ontvangt u het nettobedrag.

   € 1.000,- * € 1.000,- * € 1.000,- *

   Geniet van de heerlijke Verkade chocoladerepen! Een van romige, stevige melkchocolade, een met gekarameliseerde pecan en amandel in romige melkchocolade, met een korreltje zeezout. Deze robuuste repen, gemaakt met de lekkerste Verkade chocolade, zijn dubbeldikke repen met extra dikke blokken. Voor als u eens lekker uw tanden erin wilt zetten.

   Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen wordt uw prijs thuisbezorgd.

   Verkade Dubbeldik 2x Verkade Dubbeldik 2x Verkade Dubbeldik 2x

   De iPad Air 2 is zo licht als een veertje, maar krachtiger dan ooit.  De iPad heeft een dunne behuizing van 6,1 mm, maar bevat wel een A8X-processor. Bovendien heeft hij een accuduur van tien uur en heeft de Air 2 ook een vingerafdruksensor. U kunt moeiteloos muziek afspelen, foto’s of films bekijken, spelletjes spelen en internetten op deze iPad Air 2. En dit alles op een prachtig beeldscherm met levendige kleuren en haarscherpe tekst.

   Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen wordt uw prijs thuisbezorgd.

   Apple iPad Air 2 Apple iPad Air 2 Apple iPad Air 2

   Met vrienden op de bank, DVD in de speler en de show kan beginnen! U kiest zelf: wordt het een spannende serie of toch een indrukwekkende documentaire?

   Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen ontvangt u een persoonlijke code per mail of per post. Met deze persoonlijke code bestelt u een DVD naar Keuze in onze prijzenshop. Als u een keuze gemaakt heeft, kunt u binnen twee weken uw prijs thuis verwachten.

   DVD naar Keuze DVD naar Keuze DVD naar Keuze

   De Creme Care douchecrème hult uw lichaam in heerlijk schuim en heeft de unieke NIVEA-verzoriging en -geur. Verwen uw huid daarna met NIVEA Creme waardoor deze de hele dag zijdezacht aanvoelt. De NIVEA MEN Creme is speciaal ontwikkeld voor mannen: het trekt snel in en plakt niet. De cremes zijn geschikt voor uw gezicht, lichaam en handen. Hydrateer uw lippen met Labello Original en u bent klaar om de dag te beginnen!

   Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen wordt uw prijs thuisbezorgd.

   NIVEA bodycare pakket NIVEA bodycare pakket NIVEA bodycare pakket

   Wat zou u doen met een fantastisch geldbedrag? Een prachtige reis maken, het huis verbouwen, een nieuwe auto kopen, of het geld opzij zetten voor later?

   Binnen vier weken na bekendmaking van de uitslagen ontvangt de winnaar het bedrag op zijn rekening.

   *Geldprijzen van € 25.000,- en hoger worden gedeeld als er meerdere winnaars zijn met dezelfde eindcijfers. Geldprijzen van € 450,- en hoger worden belast met 29% kansspelbelasting. De belasting wordt door de VriendenLoterij afgedragen. Als u een prijs wint, ontvangt u het nettobedrag.

   € 100.000,- * € 100.000,- * € 100.000,- *
   Ga samen met een vriend(in) of familielid op ontdekking in het sfeervolle Sevilla. Authentiek, religieus en elegant. Sevilla is een stad vol geschiedenis en cultuur. Met herenhuizen, Arabische baden en veel kenmerken van christelijke en Arabische culturen, voelbaar bij elke stap door de stad. Een perfecte plek om te ontsnappen uit het dagelijks leven. Sevilla is een droombestemming vaar u een andere wereld beleeft. Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen ontvangt u een brief met meer informatie over deze prijs. Stedentrip naar Sevilla voor 2 personen Stedentrip naar Sevilla voor 2 personen Stedentrip naar Sevilla voor 2 personen

   Bij eci, de online boekwinkel, shopt u op uw gemak naar de leukste boeken en e-books. Met uw cadeautegoed van € 20,- heeft u bovendien ook een ruime keuze uit films, muziek en games. Door het ruime assortiment zit er altijd wel iets voor u bij! Uw cadeaukaart mag bovendien in meerdere keren besteed worden.

   Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen wordt uw prijs thuisbezorgd.

   eci cadeautegoed t.w.v. € 20,- eci cadeautegoed t.w.v. € 20,- eci cadeautegoed t.w.v. € 20,-
   Woon samen met een vriend(in) of familielid een wedstrijd bij een van de Eredivisieclubs: Ajax, Feyenoord of PSV in het seizoen 2016/2017. Wedstrijdkaarten: Ajax, Feyenoord of PSV Wedstrijdkaarten: Ajax, Feyenoord of PSV Wedstrijdkaarten: Ajax, Feyenoord of PSV

   Met een Gewonnen Lot maakt u éxtra veel kans op alle prachtige prijzen uit ons prijzenpakket, waaronder grote geldprijzen, een Volkswagen Polo, cadeaubonnen of dagjes uit. Twee trekkingen na de bekendmaking van de uitslagen speelt u mee met dit extra lot. Het Gewonnen Lot is één trekking geldig en wordt daarna automatisch stopgezet.

   Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen wordt uw prijs thuisbezorgd.

   Gewonnen Speelkans Gewonnen Speelkans Gewonnen Speelkans

   De Apple Watch is een sportief sieraad van hoogwaardige materialen en met uitgebreide mogelijkheden. Deze smartwatch toont naast de tijdweergave ook berichten, agenda-items, kaarten voor navigatie, het weer of de aandelenkoersen. Een subtiel tikje attendeert u op een nieuwe melding. Ook is dit accessoire te gebruiken als afstandsbediening voor uw iPhone of Apple TV!

   Heeft u deze prijs gewonnen? Dan wordt uw prijs binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen thuisbezorgd.

   Apple Watch Sport Apple Watch Sport Apple Watch Sport

   Met de Prijs naar Keuze kunt u zelf kiezen uit diverse mooie leesboeken, kookboeken, spellen of cadeaubonnen. De getoonde prijzen zijn voorbeelden. Het aanbod wisselt.

   Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen ontvangt u een e-mail waarin u een prijs kunt kiezen of u ontvangt een brief met een persoonlijke code. Met deze persoonlijke code kiest u een prijs in onze prijzenshop. Als u een keuze gemaakt heeft, kunt u binnen twee weken uw prijs thuis verwachten.

   Prijs naar Keuze Prijs naar Keuze Prijs naar Keuze

   Speelt u nog niet mee?

   PrijzenMarathon winnaars

   Steun Spieren voor Spieren én maak kans op ruim 350.000 prijzen tot maar liefst € 1 MILJOEN!

   Speel mee

   Wist u dat...

   Er in 2015 meer dan 1,6 miljoen prijzen zijn verloot? Bovendien speelden er per trekking gemiddeld 453.000 deelnemers mee. Daarvan vielen gemiddeld per trekking 118.000 deelnemers in de prijzen. Als deelnemer ligt u gemiddelde winkans daarmee op 1:4 per trekking (14 trekkingen).

   Lees meer over uw winkans

   * Geldprijzen van € 25.000,- en hoger kunnen verdeeld worden over meerdere winnaars. De auto’s worden getrokken op universum en uitsluitend uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen. De verhouding tussen meespelende loten en het universum is 1:15. Auto's die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal 1 keer per jaar valt de AutoJackpot. Voor meer informatie zie www.vriendenloterij.nl/winkans.