Uitslagen - Lotnummers

Bij de VriendenLoterij is uw mobiele nummer uw lotnummer. Hiermee maakt u kans op prachtige prijzen. U kunt winnen met uw hele lotnummer of met de eindcijfers. Op de 3e van de maand worden de uitslagen bekendgemaakt.

Kijk snel op deze pagina of u in de prijzen bent gevallen met uw hele lotnummer, of klik hier voor de uitslagen op eindcijfers.

Voor nog meer winnaars toets een nieuw mobiel nummer in en druk op zoek.Een ogenblik de uitslagen worden geladen

Privacy
Om de privacy te waarborgen, schermen we de eerste getallen van de winnende lotnummers af. Is uw mobiele nummer niet bij ons bekend, dan speelt u mee met een door de loterij toegewezen nummer. U vindt dat op uw rekeningafschrift of op uw persoonlijke pagina.

Gewonnen?
Heeft u een prijs gewonnen? Gefeliciteerd! Binnen 10 werkdagen na het bekendmaken van de uitslagen ontvangt u uw winnaarsbrief in de brievenbus met meer informatie over uw prijs. Geldprijzen worden binnen 3 weken na bekendmaking aan u overgemaakt.

Disclaimer
Prijzen onder voorbehoud van typefouten en incasso. De uitslagen worden altijd op de 3e van de maand bekendgemaakt. Eindcijferprijzen worden getrokken op een universum waarin ook eindcijfercombinaties voorkomen waarop geen loten meespelen.

Win fantastische prijzen!