Koffietijd

Televisie

De VriendenLoterij is regelmatig terug te vinden op tv en op internet. In onze programma's brengen we onze goede doelen onder de aandacht. Ook zetten we onze deelnemers in het zonnetje én geven we bijzondere mensen graag een steuntje in de rug. Bekijk het overzicht van onze programma's:

VriendenLoterij: De Winnaars

VriendenLoterij: De Winnaars

30 november 2014

Elke zondag rond 19.20 uur reiken Gerard Joling en andere vrienden van de VriendenLoterij op RTL 4 de prijzen uit, na Life 4 You. 

U kunt de uitslagen bekijken op deze website, op NOS Teletekst pagina 551 en op RTL 4 Text pagina 884.

U vindt alle uitzendingen van VriendenLoterij De Winnaars op ons YouTube kanaal

Koffietijd

Koffietijd

Koffietijd

Kijk iedere werkdag tussen 10.00 en 11.00 uur op RTL 4 naar Koffietijd. Voor uw dagelijkse bakje koffie met Quinty, Loretta, Pernille en hun altijd gezellige gasten!

Voor meer informatie kijkt u op de website van Koffietijd

Wie goed doet...

Wie goed doet...

Wie goed doet...

In de huidige maatschappij, waarin we al weinig tijd voor onszelf hebben, is aandacht en zorg voor elkaar helemaal niet vanzelfsprekend. We denken altijd dat Nederlanders zo hulpvaardig zijn, maar is dat ook werkelijk zo? Met de verborgen camera stelt Renate Gerschtanowitz Nederland op de proef. Iemand komt een paar euro tekort bij de kassa. Hoe vrijgevig zijn we? Of bij de bouwmarkt past de nieuwe kast niet in de auto. Wie is er zo aardig om de kast even te brengen?

Extraatje

Daarnaast draait Renate de rollen voor één keer om en staat zij onverwacht voor de deur met een bijzondere verrassing. Een nieuwe scooter voor de 22-jarige Annerens. Nu kan ze zelf op en neer naar het verzorgingstehuis waar ze helpt en is niet meer afhankelijk van anderen. Ook Mike en Enrico, die kosteloos online hulp bieden aan gepeste kinderen, worden verrast met gloednieuwe laptops waarmee ze nog meer goed werk kunnen doen.

Renate mag namens de VriendenLoterij deze bijzondere mensen belonen met nét dat extraatje waarmee ze weer anderen kunnen helpen. Want uiteindelijk: wie goed doet... goed ontmoet!

Wie goed doet... is iedere zaterdag om 22.00 uur te zien bij SBS6.

Momenteel verschijnen geen nieuwe uitzendingen op televisie maar eerdere afleveringen kunt u terugkijken

VriendenLoterij: KiKa PrijzenMarathon

VriendenLoterij: KiKa PrijzenMarathon

VriendenLoterij: KiKa PrijzenMarathon


Deelnemers die in oktober meespeelden voor KiKa maakten 25 dagen lang kans op een prijs. Dagelijks komen we thuis bij een van onze deelnemers met een grote verrassing.

Bekijk hier de uitzendingen van VriendenLoterij: KiKa PrijzenMarathon

Planet First

Planet First

Zorgzaam ondernemen vinden wij belangrijk. Planet First! is onze duurzaamheidsvisie die hieraan ten grondslag ligt.

Lees meer

Perscentrum

Perscentrum

Hier vindt u onze persberichten, foto’s en contactgegevens.

Naar perscentrum