Meer dan handen vrijwilligersprijzen

Meer dan handen vrijwilligersprijzen

Jaarlijks worden de Meer dan handen vrijwilligersprijzen uitgereikt aan veelbelovende vrijwilligersorganisaties en -projecten. Als partner van dit initiatief reikt de VriendenLoterij de Passieprijs uit tijdens dit evenement.

Uit de honderden inschrijvingen zijn er zes genomineerden voor drie verschillende categorieën: lokaal, landelijk en de Passieprijs. Per categorie wordt er een publieksprijs of de juryprijs uitgereikt aan twee winnaars. Op 7 december 2016 vindt de uitreiking van de Meer dan handen vrijwilligersprijzen plaats.

Genomineerden

Tot 1 december kunt u per categorie stemmen op uw favoriete organisatie of vrijwilliger. Samen met andere stemmers is uw stem bepalend voor de uitreiking van de publieksprijs. Vrijwilligers en organisaties kunnen uw stem dus hard gebruiken.

Bekijk alle genomineerden op de website van Meer dan handen vrijwilligersprijzen

VriendenLoterij Passieprijs

In 2015 waren er maar liefst twee projecten die de VriendenLoterij Passieprijs wonnen. Nanny Janssen van 'Chocolate Lovers' uit Middelburg won deze prijs. En ook Aaf Verkade van 'Onder Water' in Leiden mocht deze prijs in ontvangst nemen. De jury keek hierbij naar verschillende punten. Zo let zij op inzet, creativiteit, het enthousiasme en de resultaten die de vrijwilliger voor een project heeft behaald.

Ga naar de website van Meer dan handen vrijwilligersprijzen

Planet First

Planet First

Zorgzaam ondernemen vinden wij belangrijk. Planet First! is onze duurzaamheidsvisie die hieraan ten grondslag ligt.

Lees meer

Perscentrum

Perscentrum

Hier vindt u onze persberichten, foto’s en contactgegevens.

Naar perscentrum