Playback je gek! op RTL 4

Kijktip: Playback Je Gek! BN'ers playbacken voor goed doel

Amsterdam, 16 oktober 2015 - Zaterdag 17 oktober is de eerste aflevering van de nieuwe RTL-show Playback Je Gek!, gepresenteerd door Jandino Asporaat. BN'ers playbacken voor een door hun gekozen goed doel. Met dit optreden winnen ze € 10.000,- voor het goede doel. De VriendenLoterij stelt het prijzengeld beschikbaar.

Een vast element in iedere show is een gastoptreden van een BN’er die alleen of met collega’s een playback-optreden verzorgt. Met dit optreden winnen zij € 10.000,- voor een zelfgekozen goed doel.

In de eerste aflevering verrassen GTST-acteurs Guido Spek, Pip Pellens, Robin Martens en Dilan Yurdakul de kijker met een te gekke act voor Stichting Het Vergeten Kind.

Mis het niet: Playback Je Gek!, elke zaterdag om 20.00 uur op RTL 4.

Bekijk andere tv-programma's van de VriendenLoterij
Lees meer over Stichting Het Vergeten Kind

Deze prijzen kunt u winnen!
* Geldprijzen van € 25.000,- en hoger kunnen verdeeld worden over meerdere winnaars. De auto’s worden getrokken op universum en uitsluitend uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen. De verhouding tussen meespelende loten en het universum is 1:15. Auto's die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal 1 keer per jaar valt de AutoJackpot. Voor meer informatie zie www.vriendenloterij.nl/winkans.