De extra trekkingen zijn een vast onderdeel van een deelname aan de VriendenLoterij. Er zijn 14 trekkingen per jaar: 12 maandelijkse trekkingen en 2 jaarlijkse extra trekkingen. Twee maal per jaar vindt daarom een extra afschrijving plaats. In 2016 zijn de extra trekkingen in juli en in november.

De inleg voor de extra trekking in juli wordt rond 2 juli van uw rekening afgeschreven. De uitslagen van de extra trekking van juli worden 9 augustus bekendgemaakt, samen met de uitslagen van de trekking van juli. In de extra trekking worden prachtige prijzen verloot, waaronder reizen naar Turkije en Italië, cadeaukaarten, leuke dagjes uit en de geldprijs van € 100.000,-!

Ook met de opbrengst van de extra trekkingen worden de goede doelen van de VriendenLoterij gesteund. Als u meespeelt voor het goede doel van uw keuze, of voor een club of vereniging, dan steunt u deze organisatie ook met de helft van uw inleg voor de extra trekkingen. Met een deel van de opbrengst van de extra trekkingen worden extra projecten van onze goede doelen gesteund.

Wilt u zeker weten dat uw lotnummers meespelen voor de extra trekkingen? Belt u dan met onze Ledenservice: 0900 - 300 1400 (€ 0,50 per gesprek). Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 uur tot 21.00 uur. Op zaterdag kunt u ons bereiken van 10.00 uur tot 16.30 uur.

Wat kunt u winnen bij de VriendenLoterij?
* Geldprijzen van € 25.000,- en hoger kunnen verdeeld worden over meerdere winnaars. De auto’s worden getrokken op universum en uitsluitend uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen. De verhouding tussen meespelende loten en het universum is 1:15. Auto's die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal 1 keer per jaar valt de AutoJackpot. Voor meer informatie zie www.vriendenloterij.nl/winkans.