Speel mee voor uw favoriete Eredivisie club en ontvang een kadopakket ter waarde van € 60,-.

Ga naar eredivisie.vriendenloterij.nl/meespelen en kies uw favoriete club. Vul vervolgens uw kadocode in en speel mee met een (extra) lot in de VriendenLoterij. U kunt ook bellen: 0800-1889 (gratis).

Als welkomstcadeau ontvangt u kadopakket ter waarde van € 60,-. Het cadeaupakket bestaat uit een Sjaal van uw favoriete club, een FOX Sports Go dagpas, een Voetbal Cadeaukaart t.w.v. € 10,- en een VriendenLoterij Voetbalkalender 2016. Bovendien speelt u de eerste maand gratis mee met extra lot mee in de VriendenLoterij. Dit extra lot stopt automatisch.

Nadat u een (extra) lot heeft gekocht, ontvangt u binnen twee weken uw kadopakket per post. Met uw lot steunt u de jeugdopleiding van uw favoriete Eredivisieclub.

Met uw lot(en) maakt u kans op alle prijzen in de maandelijkse en extra trekkingen van de VriendenLoterij. Op de 9e van de maand worden de uitslagen bekendgemaakt.

Deze actie loopt tot en met 29 februari 2016. Deelname aan de VriendenLoterij is mogelijk voor iedereen van 18 jaar en ouder.
Wat kunt u winnen bij de VriendenLoterij?
* Geldprijzen van € 25.000,- en hoger kunnen verdeeld worden over meerdere winnaars. De auto’s worden getrokken op universum en uitsluitend uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen. De verhouding tussen meespelende loten en het universum is 1:15. Auto's die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal 1 keer per jaar valt de AutoJackpot. Voor meer informatie zie www.vriendenloterij.nl/winkans.