Wilt u geen geadresseerde reclamepost of e-mail meer ontvangen van de VriendenLoterij?

  • Bel ons via 0900 - 300 1400 (€ 0,50 per gesprek). Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur bereikbaar. Op zaterdag van 10.00 uur tot 16.30 uur.
  • Stuur een brief met uw verzoek naar:
 
    VriendenLoterij
 
    Van Eeghenstraat 70
 
    1071 GK Amsterdam
  • Meld online dat u liever geen reclamepost of e-mail van de VriendenLoterij wilt ontvangen. Wijzig hier uw informatievoorkeur.
  • Ook in de e-mailnieuwsbrieven die wij versturen, staat een link om u uit te schrijven voor de e-mails.

Wij vragen u vriendelijk rekening te houden met een overgangsperiode in verband met reclamepost die al klaar ligt voor verzending en niet meer onderschept kan worden.

Wilt u geen ongeadresseerde reclamepost van de VriendenLoterij ontvangen? Dan kunt u een NEE-JA-sticker of een NEE-NEE-sticker op uw brievenbus plakken.

Deze prijzen kunt u winnen!
* Geldprijzen van € 25.000,- en hoger kunnen verdeeld worden over meerdere winnaars. De auto’s worden getrokken op universum en uitsluitend uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen. De verhouding tussen meespelende loten en het universum is 1:15. Auto's die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal 1 keer per jaar valt de AutoJackpot. Voor meer informatie zie www.vriendenloterij.nl/winkans.